Samsung și Harman Kardon prezintă soundbar-urile HW-N950 și HW-N850

Data: 24/08/2018 | Autor: .

Samsung și Harman Kardon prezintă soundbar-urile HW-N950 și HW-N850Samsung a anunțat lansarea a două soundbar-uri premium – HW-N950 și HW-N850, în colaborare cu Harman Kardon. În România va fi disponibil doar modelul HW-N950, iar prețul se anunță a fi destul de ridicat, de peste 1700 de euro, relatează GadgetReport.ro

În urma achiziționării companiei Harman International de către Samsung în martie 2017, cele două companii au colaborat pentru produse mobile – căștile AKG incluse în cutiile anumitor telefoane Samsung și tablete care încorporează tehnologia AKG, precum și soluții profesionale pentru cinematografe, alături de JBL Professional. Soundbar-urile HW-N950 și HW-N850 reprezintă prima colaborare majoră între Samsung și Harman Kardon în categoria premium. De asemenea, datorită adăugării tehnologiei patentate de DTS, DTS:X, precum și Dolby Atmos, utilizatorii se pot bucura de un sunet tridimensional bogat și imersiv.

Cu ajutorul modelului HW-N950, consumatorii se vor bucura de experiența audio a unei săli de spectacol chiar în propria locuință, datorită tehnologiilor Dolby Atmos și DTS:X, plus difuzoarele care mișcă în mod natural sunetul deasupra și în jurul ascultătorilor. HW-N950 este echipat cu o unitate principală, patru boxe și două difuzoare de sunet surround, oferind o experiență incredibilă. De asemenea, datorită canalelor sale 7.1.4, cel mai mare număr de canale disponibile în prezent într-un soundbar, HW-N950 dispune de un subwoofer wireless încorporat și un kit de difuzoare wireless pentru a susține experiența audio premium.