Samsung HomeSync. Cum arata gadgetul care iti transforma televizorul intr-unul inteligent (VIDEO)

Data: 25/02/2013 | Autor: .

Samsung-Homesync-Android-Google-Tv_thumbSamsung a prezentat la congresul de tehnologie de la Barcelona un dispozitiv cu care spera sa concureze cu succes Apple TV. HomeSync este un media-box  capabil sa redea orice format video si care poate inmagazina cateva sute de filme si seriale, gratie memoriei de  1 TB. In plus, transforma orice televizor cu mufa HDMI intr-unul inteligent.

Gadgetul se conecteaza la internet prin conexiunea standard, cu cablu, sau Wi-Fi, si poate fi controlat din telecomanda sau cu telefonul/tableta Samsung ce ruleaza Android 4.2.

Vine cu un port port USB 3.0, HDMI (Full HD) si conexiune optical audio, asa ca permite o experienta video/audio la standarde ridicate.

Samsung HomeSync are sub carcasa un procesor de 1.7GHz dual-core si 1 GB de RAM. Interesant este ca suporta pana la 8 conturi de utilizator diferite, asa ca nu veti avea probleme de conectare.

Gadgetul ruleaza foto, filme, seriale, programe TV etc. Gadgetul va fi lansat pe piata in aprilie. Pretul nu a fost anuntat oficial.

La prima vedere, gadgetul nu vine cu nimic in plus fata de media-box-urile de pe piata. Singura facilitate este ca poate inmagazina filmele si serialele ( 1 TB) si ca poate conecta automat gadgeturile Samsung. Functie pe care o avem deja inclusa in televizoarele Smart TV dar si in alte gadgeturi, precum Xbox.
Va avea succes? Pana la urma, acest gadget va transforma orice televizor intr-unul inteligent. Ceea ce reprezinta un avantaj.

Decat sa dai 5000 de lei pe un Smart TV, iti poti lua un televizor mai ieftin si un media-box si ai rezolvat problema.In cazul HomeSync, credem ca va depinde pretul cu care Samsung va comercializa acest produs.