Samsung HomeSync. Cum arata gadgetul care iti transforma televizorul intr-unul inteligent (VIDEO)

Data: 25/02/2013 | Autor: .

Samsung-Homesync-Android-Google-Tv_thumbSamsung a prezentat la congresul de tehnologie de la Barcelona un dispozitiv cu care spera sa concureze cu succes Apple TV. HomeSync este un media-box  capabil sa redea orice format video si care poate inmagazina cateva sute de filme si seriale, gratie memoriei de  1 TB. In plus, transforma orice televizor cu mufa HDMI intr-unul inteligent.

Gadgetul se conecteaza la internet prin conexiunea standard, cu cablu, sau Wi-Fi, si poate fi controlat din telecomanda sau cu telefonul/tableta Samsung ce ruleaza Android 4.2.

Vine cu un port port USB 3.0, HDMI (Full HD) si conexiune optical Audio, asa ca permite o experienta video/audio la standarde ridicate.

Samsung HomeSync are sub carcasa un procesor de 1.7GHz dual-core si 1 GB de RAM. Interesant este ca suporta pana la 8 conturi de utilizator diferite, asa ca nu veti avea probleme de conectare.

Gadgetul ruleaza foto, filme, seriale, programe TV etc. Gadgetul va fi lansat pe piata in aprilie. Pretul nu a fost anuntat oficial.

La prima vedere, gadgetul nu vine cu nimic in plus fata de media-box-urile de pe piata. Singura facilitate este ca poate inmagazina filmele si serialele ( 1 TB) si ca poate conecta automat gadgeturile Samsung. Functie pe care o avem deja inclusa in televizoarele Smart TV dar si in alte gadgeturi, precum Xbox.
Va avea succes? Pana la urma, acest gadget va transforma orice televizor intr-unul inteligent. Ceea ce reprezinta un avantaj.

Decat sa dai 5000 de lei pe un Smart TV, iti poti lua un televizor mai ieftin si un media-box si ai rezolvat problema.In cazul HomeSync, credem ca va depinde pretul cu care Samsung va comercializa acest produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.