Samsung HomeSync. Un gadget care iti permite sa salvezi 1 TB de filme, muzica, fotografii (VIDEO)

Data: 15/10/2013 | Autor: .

HomeSync_2

Samsung a anunțat lansarea in Romania a serviciului Samsung HomeSync, o soluție home hub care are capacitatea de stocare necesară pentru a proteja conținutul digital al întregii familii. HomeSync oferă o experiență de divertisment captivantă pentru ecranele TV mari și, în același timp, un nou mod de a te bucura de sistemul tău HDTV datorită experienței și mai inteligente a Android.HomeSync_3

HomeSync oferă 1 TB de conținut propriu/ privat, spațiu suficient dacă ar fi să încarci 10 fotografii zilnic timp de 82 de ani, sau 10 minute de conținut video creat acasă timp de 10 ani. Dispozitivul poate fi folosit de către maximum 8 utilizatori, iar fiecare dintre acestia poate folosi la rândul lui cinci dispozitive.

HomeSync_1

Folosind aplicația Samsung Link pe un dispozitiv mobil, utilizatorii își pot accesa imaginile, muzica preferată, clipurile video, documentele și fișierele de pe orice dispozitiv înregistrat. Încărcarea conținutului pe HomeSync este la fel de simplă precum este selectarea unei fotografii și activarea pictogramei HomeSync.

 Transmite conținutul de pe mobil direct pe TV

 Prin intermediul Media Center Android de pe HomeSync poți reda jocuri pentru smartphone, clipuri video, muzică, sau poți naviga prin fotografii pe televizorul tău. Poți transmite conținutul în oglindă de pe dispozitivul tău mobil GALAXY pe televizorul tău full HD. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi dispozitivul lor mobil drept telecomandă și se vor putea bucura de cele mai populare aplicații Android cum ar fi jocuri, Youtube, sau pot chiar naviga pe Internet direct de pe televizoarele lor. Dispozitivul funcționează ca un centru media complet și captivant, la tine acasă.

 Pentru mai multe informații, vizitați www.samsungmobilepress.com.

 Specificații produs:

CPU

1.7GHz Dual Core

Memorie

2GB RAM + 8GB Flash Memory+ 1TB HDD (*910GB disponibili pentru utilizator)

Conectivitate

LAN

Gigabit Ethernet

Wi-Fi

802.11 b/g/n 2.4GHz & a/n 5GHz, HT40 2×2 MIMO Channel Bonding

Bluetooth

V4.0

Interfață

USB 3.0

External USB I/F Connection (x2)

Micro USB

PC Connection 11pin mUSB (x1)

HDMI out

Support (HDMI1.4)

Optical Audio

Audio Amp. Connection

Codec

Video

H.264, H.263, MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, WMV7/8, MP43, VP8, DivX

Audio

MP3, AAC LC/AAC+/eAAC+, WMA 9std/10pro/Lossless, FLAC, Vorbis, AMR-NB/WB, Wav, Mid, AC-3, DTS

DRM

HDCP 1.3/2.1, Playready, Widevide, Trustzone