DIGI Smart Cam CI+ HD. RCS-RDS lanseaza primul card pentru servicii TV

Data: 16/10/2013 | Autor: .

CAM CI+ RCS RDS Digi Tv

RCS-RDS va lansa primul card pentru servicii de televiziune ce utilizeaza la maxim functiile televizorului si pentru care nu mai ai nevoie de set-top box. UPC are deja acest serviciu inca de anul trecut.

Potrivit HDSatelit, pe lângă lansarea abonamentelor de 1 Gbps si zvonul ( deocamdata necofirmat ) ca HBO Go va fi disponibil în curand si abonatiilor companiei, RCS-RDS va lansa, din 22 octombrie, CAM CI+ pentru televiziunea digitală prin cablu.

DIGI Smart Cam CI+ HD se poate comanda de pe digicare.rcs-rds.ro, dar oferta nu va fi activa mai devreme de 22 octombrie 2013. DIGI Smart Cam CI+ HD va inlocui decodorul SD sau/si HD.

Sistemul foloseste la maxim capabilitatile televizorului, de la time shifting (punere pe pauza a unui program si inregistrarea lui) pana la programarea vizionarii emisiunilor si filmelor preferate. Programele vor fi controlate numai cu telecomanda televizorului si nu mai este nevoie de cabluri suplimentare. Setarea canalelor se face direct din televizor.

Pentru a utiliza DIGI Smart Cam CI+ HD, televizorul trebuie să fie compatibil – verificati in manual sau pe site-ul producatorului, daca televizorul dvs. are slot CI+ si tuner DVB-C.

Cate poti comanda si cat te costa?

Vezi condiţii comerciale

  • Primul card CI+ il primesti in custodie la abonamentul Digital (daca ai deja un decodor in custodie, poti inlocui decodorul cu acest smartcard).
  • Al doilea si al treilea smartcard au o chirie de 3 lei lunar (TVA inclus).
  • Daca vrei sa cumperi acest card, il poti cumpara cu 100 lei (TVA inclus).

Extraoptiunile sunt disponibile si atunci cand utilizati CI+

Puteţi avea 5 echipamente digitale / locaţie ( prin echipament înţelegem CAM CI+, decodor HD sau SD), astfel:

  • Primul echipament este inclus în pachetul Digital (CAM şi SD sunt în custodie; pentru HD mai există o chirie suplimentară de 3 ron).
  • Echipamentele 2 – 3 pot fi în chirie ( CAM – 3 ron, SD – 5 ron, HD – 8 ron )
  • Echipamentele 4 – 5 trebuie achiziţionate / cumpărate ( CAM – 100 ron, SD – 150 ron, HD – 250 ron )

La o locaţie putem să vă asigurăm maxim 2 decodoare HD