Samsung Internet 17.0. Noua versiune de browser aduce un update semnificativ

Data: 4/05/2022 | Autor: .

Samsung Internet 17.0. Noua versiune de browser aduce un update semnificativ

Samsung a lansat astăzi oficial noul Samsung Internet 17.0, o actualizare care îi atribuie browser-ului caracteristici de confidențialitate și securitate centrate pe utilizator. Cea mai recentă versiune include funcția Smart anti-tracking și acces prioritar HTTPS setat implicit, cu noi modalități de autentificare web. Experiența generală de utilizare a fost, de asemenea, îmbunătățită, cu tab-uri pentru drag and drop și opțiuni suplimentare de limbă pentru traduceri, satisfăcând astfel o mare varietate de nevoi ale utilizatorilor.

Samsung Internet 17.0 îmbunătățește funcția Smart anti-tracking bazată pe AI, care este acum activată implicit. Această caracteristică va ajuta la blocarea terților care încearcă să urmărească informațiile personale ale utilizatorilor, aceștia putând acum să folosească implicit și o setare HTTPS mai sigură atunci când introduc o adresă URL pe Samsung Internet 17.0.

 

Funcția inteligentă de anti-tracking activată implicit.

Samsung Internet 17.0 le oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra modului în care browserul Samsung le protejează întreaga experiență web. Cu Samsung Internet 17.0, un instantaneu vizual al dashboard-ului de confidențialitate al unui utilizator este disponibil direct în pagina Acces rapid. Aceasta oferă o înregistrare detaliată a activităților și setărilor săptămânale care pot fi ajustate pentru a se potrivi preferințelor de confidențialitate ale utilizatorilor.

Utilizatorii pot verifica dashboard-ul de confidențialitate din pagina Acces rapid.

Samsung Internet 17.0 oferă, de asemenea, o modalitate de a utiliza securitatea externă sau cheile de securitate de pe dispozitiv ca alternativă pentru dublă autentificare, prin SMS sau aplicație.

O experiență de utilizator mai ușoară și mai puternică

Cea mai recentă actualizare a browserului Samsung include câteva îmbunătățiri privind experiența generală de utilizare, inclusiv capacitatea de a glisa și plasa tab-uri în grupuri de tab-uri personalizate. Acest lucru face navigarea și organizarea să fie mai fluide și mai rapide.

Drag and drop cu ușurință pentru a clasifica tab-urile în grupuri.

Samsung Internet 17.0 va aduce, de asemenea, experiențe de căutare îmbunătățite în marcaje, istoric și pagini salvate. Browserul recunoaște greșelile comune ale utilizatorilor și poate procesa interogări de potrivire bazate pe cuvinte pentru a găsi fraze sau propoziții dintr-o bază de date bazată pe marcaje și pagini salvate. Potrivirea fonetică permite, de asemenea, căutarea unor termeni specifici pe baza modului în care sună, iar capacitățile de traducere au fost sporite prin adăugarea a cinci limbi noi, crescând astfel numărul total la 26.