Samsung a lansat o camera video subacvatica

Data: 16/01/2012 | Autor: .

Samsung a lansat camera video W300/W350, proiectata special pentru sportivi iubitorii de natura. Rezistent la apa pana la 5 metri, la caderi de la o inalțime de pana la 2 m, precum și la praf, gadgetul permite captarea imaginilor in Full HD, la 1080/30p.

Gama extinsa de funcții este perfecta pentru folosirea in condiții extreme, in timp ce perna opționala disponibila pe modelul 350 permite filmarea in timp ce camera plutește pe apa.

Senzorul CMOS 5M BSI și obiectivul Bright Lens F2.2 faciliteaza captarea in condiții de luminozitate slaba, pentru imagini de inalta calitate. Cu ajutorul Switch Grip-ului disponibil pe modelul W350, utilizatorii pot capta videoclipuri perfect incadrate, fie ca se afla intr-o pluta de rafting sau in aer, in plin skydiving.

Samsung a anuntat, luni, si alte doua camere – Q20 ce se bazeaza pe modelul popular Q10, ce incorporeaza noul Switch Grip 2, si modelul clasic F80, ideal pentru familii. Aflati mai multe detalii din comunicatul de presa de mai jos.

 

Las Vegas, SUA – 16 ianuarie 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider global in media digitale și tehnologii de convergența digitala, anunta completarea familiei de camere video cu noi modele, dotate cu o gama larga de funcții inovatoare, pentru utilizatorii cu orice nivel de experiența. Modelul QF20 dezvolta tehnologia Samsung Switch Grip, pentru a filma cu si mai multa usurinta și beneficiaza de conectivitate Wi-Fi, revoluționand astfel modul de stocarea și partajare a filmelor. F80 este un dispozitiv care se adreseaza intregii familii, in timp ce W300 beneficiaza de un design robust, perfect pentru cei aventurosi.

Distracție in familie cu Q20/QF20

Q20 se bazeaza pe modelul popular Q10, ce incorporeaza noul Switch Grip 2, care dispune acum de Vertical Recording, imbunatațind flexibilitatea cu trei noi unghiuri de inregistrare. Cu Switch Grip, oricum ar fi ținuta camera de filmat, senzorul G Magnetic din interior recunoaște unghiul și rotește LCD-ul pentru a putea vedea și controla inregistrarea din orice unghi. QF20 dispune de asemenea de capabilitate Wi-Fi, pentru uploadarea și partajarea de conținut, precum si de Auto-Backup pentru a stoca rapid și sigur amintirile in PC.

 

Cu un design stilat, Q20 ofera inregistrare Full HD la 1080i, zoom optic 20x și funcții creative, intr-o forma supla și portabila. Ideal pentru familiile tinere și active, dispozitivul este ușor de folosit și de controlat. Noua funcție „Shake It” aduce un plus de amuzament inregistrarilor de familie, permitand adaugarea efectelor artistice cu o simpla mișcare a camerei, iar efectele Art time lapse, inclusiv reverse time lapse, permit oricui sa iși exerseze creativitatea. Prin funcția de inregistrare One Touch și prin LCD-ul touch, puteți inregistra și edita din mișcare.

W300/W350, pentru imagini extreme, in condiții extreme

W300 este cea mai recenta linie de camere de filmat de buzunar de la Samsung, proiectata pentru a fi companionul ideal al sportivilor și iubitorilor de natura. Rezistent la apa pana la 5 metri, rezistent la caderi de la o inalțime de pana la 2 m, precum și la praf, aparatul permite captarea unor scene de acțiune și de aventura in Full HD, la 1080/30p. Gama extinsa de funcții este perfecta pentru folosirea in condiții extreme, in timp ce perna opționala disponibila pe modelul 350 permite filmarea in timp ce camera plutește pe apa. Senzorul CMOS 5M BSI și obiectivul Bright Lens F2.2 faciliteaza captarea in condiții de luminozitate slaba, pentru imagini de inalta calitate. Cu ajutorul Switch Grip-ului disponibil pe modelul W350, utilizatorii pot capta videoclipuri perfect incadrate, fie ca se afla intr-o pluta de rafting sau in aer, in plin skydiving.

Momente distractive in familie, in calitate HD, cu F80

F80 este modelul ideal pentru familii, ce dispune de capabilitați HD și de o calitate a imaginii imbunatațita intr-un pachet stilat, dar și accesibil, cu o varietate de funcții inteligente, inclusiv HDMI. Zoom-ul optic 52x și zoom-ul inteligent 65x va aduc mai aproape de scena de familie pe care doriti sa o inregistrati. F80 dispune de inregistrare 1280 x 720, 30p, pentru o captare clara și lina, in cele mai vibrante detalii, cu ajutorul senzorului CMOS 1/3,2” de 5Mp, precum și de upscaling video 1080i via HDMI. Funcția Smart Background Music II face adaugarea unei coloane sonore cu mult mai ușoara, pentru a transforma filmele de vacanța in ceva cu adevarat memorabil.

 

Myoungsup Han, Vicepreședinte Senior si Șef al Diviziei Digital Imaging la Samsung Electronics, a declarat: „Cea mai recenta linie de camera de filmat este si cea mai puternica de pana acum, oferind dispozitivul perfect pentru orice stil de viața și buget. Noul QF20 beneficiaza de capabilitați Wi-Fi, pentru a facilita impartașirea momentelor speciale. In mainile unei familii active, ale unui iubitor al naturii sau ale unui regizor in devenire, fiecare dintre camerele noastre video beneficiaza de un design remarcabil și funcții care dau frau liber creativitatii.”

Creați amintiri care devin opere de arta!

Fiecare noua camera de filmat din noua gama Samsung ofera opțiuni creative de a aduce filmele la viața cu mare ușurința, fara nevoia de a le edita de pe un computer. My Clip, disponibil pe intreaga gama, este o modalitate simpla de a marca cele mai importante parți ale acțiunii chiar in timp ce se petrec, pentru a putea alege cele mai bune momente si a realiza un montaj special instantaneu. Funcția imbunatațita Smart BGM II (Background Music) permite sincronizarea muzicii, ajustand automat volumul sub / peste inregistrare. Toate camerele de filmat ofera, de asemenea, imagini statice foarte clare, pentru momentele cand fotografiile sunt optiunea ideala.