Swivel, cabina virtuala in care probezi ce iti sta bine

Data: 14/01/2012 | Autor: .

 

 FaceCake Marketing Technologies a lansat, la Consumer Electronics Show, sistemul Swivel – prima cabina virtuala in care poti sa probezi toate hainele si accesoriile dintr-un magazin fara sa fie nevoie sa cauti marimea potrivita si nici sa te dezbraci, relateaza Showbizreport.ro, care citeaza Los Angeles Times.

 Sistemul a fost creat pe baza sistemului Microsoft Kinect. Intri in cabina, te asezi in fata camerei, aceasta te scaneaza si iti arata imaginea proiectata pe un ecran. Din stanga si din dreapta incepi sa selectezi produsele din magazin, de la cele de lenjerie la pantaloni, bluze, rochii si accesorii.

Te imbraci virtual, poti cauta culoarea care ti se potriveste, chiar le poti modifica prin apelare vocala. Totul pentru a  gasi tinuta perfecta care sa te avantajeze.

Linda Smith, directorul executiv al companiei, a declarat ca spera sa vanda sistemul in magazinele din intreaga lume. L-a probat deja in mai multe mall-uri din California, iar semnalele primite de la cumparatori au fost pozitive.

Mai multi retaileri, printre care Banana Republic si Nordstrom s-au aratat interesati de noua tehnologie.

Mai multe amanunte aflati de pe site-ul oficial al companiei