Samsung lanseaza o camera foto inteligenta

Data: 23/07/2012 | Autor: .

Samsung anunta lansarea camerei SMART CAMERA MV900F, ce include conexiune Wi-Fi si o serie de functii inteligente.

Urmarind indeaproape succesul camerei Samsung’s MV800, MV900F prezinta, de asemenea, display-ul rabatabil la 180 de grade, oferind posibilitatea de a capta si a impartasi oricand portrete creative, realizate din orice unghi.

O noua functie adaugata gamei de camere foto Samsung SMART CAMERA este conectivitatea Wi-Fi, care permite conectarea instantanee la retelele sociale si la alte dispozitive. Doar cu o atingere a butonulului SMART LINK sau prin navigarea pe display-ul touch, este mai usor ca niciodata sa impartasesti si sa stochezi fotografii, fara sa fie nevoie de cabluri.

Cu o gama larga de functii wireless, utilizatorii pot transfera imagini catre telefonul lor prin optiunea Mobile Link, sa le salveze in serviciul cloud sau sa le incarce pe retelele sociale si email pentru sharing instant.

Camera poate capta imagini clare chiar si in conditii de lumina slaba, cu ajutorul obiectivului luminos F2.5. In plus MV900F beneficiaza de un senzor BSI CMOS de 16,3M si o dimensiune de 25mm a lentilelor pentru imagini perfect incadrate. Imbinarea designului stilat si practic cu creativitatea si conectivitatea garanteaza cele mai bune imagini pentru utilizatori.

Echipat cu display-ul inovator rabatabil la 180 de grade si cu o diagonala de 3,3 inci, MV900F permite utilizatorilor sa faca usor fotografii, din orice unghi, indiferent daca vor sa pozeze grupuri mari de prieteni sau fotografii full body.

MV900F prezinta o gama de functii menite sa creeze fotografii profesionale, de inalta calitate, chiar si atunci cand subiectii nu sunt pregatiti pentru focalizare. Noua optiune Samsung Beauty Palette, o functie virtuala de estetizare, le permite utilizatorilor sa aleaga din zece optiuni, de la netezirea imaginii si intensificarea luminozitatea pana la adaugarea de culori imaginilor de pe profilul personal, direct din camera.

In plus, pentru a facilita captarea autoportretelor intregi sau de grup, optiunea unica Samsung Gesture Shot foloseste tehnologia de detectare a miscarilor, astfel incat utilizatorii pot controla camera doar prin intermediul gesturilor. Pentru a controla functia de zoom a camerei, utilizatorii trebuie sa faca o simpla miscare circulara cu mana. Cand subiectii sunt pregatiti pentru poza, uilizatorii isi pot misca mana vertical, iar imaginea este captata.

Pentru a garanta captarea fidela a momentului, MV900F asigura o calitate inalta a imaginilor chiar si in conditii de iluminare slaba. Echipat cu un senzor BSI CMOS de 16,3M si cu lentile F2.5, deosebit de luminoase, MV900F poate capta in cele mai mici detalii chiar si scene de seara, fara efect de decolorare sau de lumina artificiala. Alaturi de aceste caracteristici, modul Low Light Shot selecteaza automat cele mai bune cadre ale camerei pentru conditiile de lumina slaba. Prin captarea continua a trei imagini si imbinarea acestora, functia creeaza o imagine clara si luminoasa, fara pete sau incetosare, asa cum se intampla de multe ori in conditii de lumina slaba.

Mai mult, pentru a cuprinde toate obiectele sau persoanele din cadru, MV900F incorporeaza un obiectiv cu un unghi mai mare, de 25mm, si mai luminos, de pana la F2.5. In plus, zoom-ul optic 5x, o face un partener ideal pentru noptile in oras sau pentru vacante.

 

MV900F ofera imagini de inalta calitate nu doar in conditii de iluminare slaba, ci si in lumina cea mai puternica a soarelui. Display-ul actualizat al camerei MV900F are o diagonala de 3,3” si incorporeaza tehnologia WVGA AMOLED touch, pentru vizualizarea mai clara a imaginilor, chiar si in lumina puternica.

Cu o capacitate de filmare de 1920×1080 Full HD la o viteza de 30fps, MV900F creeaza filme care abunda de viata si care merita sa fie impartasite cu ceilalti. imbinand cele mai bune fotografii cu filme dinamice, functia Motion Photo aduce subiectul la viata. Subiectii pot ajunge acum in centrul atentiei, iesind in evidența prin miscari in mijlocul unei mulțimi, sau pe o strada aglomerata in timp ce lumea se opreste in jurul lor.

Disponibil intr-o gama de culori moderne, precum alb, negru, roz si rosu, MV900F se potriveste oricarui stil si este proiectat sa se afle in centrul atenției oriunde.

 

 

Specificatii complete – Samsung MV900F

 

Senzor de imagine 16,3 megapixeli reali 1/2.33” BSI CMOS
Lentile F2.5, 25mm, Zoom optic 5x, Lentile Samsung
SI OIS (Stabilizator de imagine)
Display 3,31” WVGA AMOLED C Touch Display
ISO Auto, 100~3200
Imagine 16M, 14M, 12M, 10M, 5M, 3M, 2M, 1M
Video Full HD 1080/30p (H.264)
Output Video AV, HDMI 1.3
Functii cu valoare adaugata Beauty Palette, Gesture Shot, Low Light Shot, Picture in Picture (Still, Movie), Split Shot, Artistic Brush, HDR Plus, Motion Photo, Dual Capture (16M), Photo Filter, Movie Filter, Slide Show with music, Live Panorama (2D, 3D), 3D Photo, Magic Frame, Smart Auto 2.0, My Magic Frame
Conectivitate Wi-Fi Mobile Link, Remote Viewfinder, Social Sharing, Email, Cloud, Auto Backup, AllShare Play, Wi-Fi Direct
Conexiune software PC iLauncher
Stocare Card Micro SD, Micro SDHC, SDXC
Baterie BP-88B
Dimensiune (WxHxD) 98,5 x 59,9 x 17,2 mm
Greutate 132g (fara baterie)