Samsung lansează la CES 2018 primul monitor curbat QLED cu Thunderbolt 3

Data: 4/01/2018 | Autor: .

Samsung lansează la CES 2018 primul monitor curbat QLED cu Thunderbolt 3

Samsung prezintă la CES Las Vegas noul monitor QLED CJ791, primul gadget cu ecran curbat care dispune de conectivitate Thunderbolt 3, asigurând, astfel, viteză mare de transfer al datelor, relatează GadgetReport.ro

Monitorul Samsung QLED CJ791 are o singură sursă de alimentare, o viteză de procesare superioară și o calitate a imaginii pe măsură. Rezoluția ultra-wide QHD de 3440×1440 oferă o densitate a pixelilor de 2,5 ori mai mare decât a ecranelor full HD. Profesioniștii pot vedea astfel fișiere mari, documente și tabele de date într-un format mai ușor de vizualizat fără a fi nevoie să dea scroll sau zoom.

Utilizatorii își pot conecta monitorul și laptopul printr-un singur cablu Thunderbolt 3, fără a mai avea nevoie de cabluri suplimentare.

Conectarea Thunderbolt 3 oferă o viteză de transfer al datelor de până la 40 Gb/s – de aproape patru ori mai mare decât a standardului USB, permițând utilizatorilor să se conecteze la un întreg ecosistem, la monitoare și dispozitive periferice, inclusiv Mac-uri, laptopuri tip conector USB-C și alte accesorii pentru desktop, cum ar fi memorii de stocare sau carduri grafice externe. Interfața Thunderbolt 3 permite monitorului să ofere o putere de încărcare de până la 85 de wați.

Display-ul cu tehnologia QLED redă precis culori care acoperă 125% din spectrul sRGB și creează o experienţă de vizionare optimă prin tonuri puternice de negru, nuanțe de alb deschis și umbre perfecte. Aceste funcționalități îmbunătățite alături de cea mai pronunțată curbură din industrie, de 1500R, și unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 de grade oferă utilizatorilor o experiență de vizionare completă și captivantă.

Monitorul are un timp de răspuns de 4 milisecunde, astfel că oferă o tranziție ușoară între cadre, fiind astfel ideal pentru jocuri de tipul curselor de mașini, simulărilor de zbor și luptelor corp la corp.