Aşa arată viitorul! LG prezintă primul televizor OLED care îşi rulează ecranul

Data: 8/01/2018 | Autor: .

Aşa arată viitorul! LG prezintă primul televizor OLED care îşi rulează ecranulLG prezintă în aceste zile la CES Las Vegas primul televizor care îşi rulează ecranul precum o foaie de hârtie. Televizorul OLED de 65 inchi se ridică dintr-un stand special şi, atunci când nu este folosit, se retrage în acesta, relatează GadgetReport.ro

Televizorul sud-coreenilor este, bineînţeles, doar un prototip care vine să demonstreze la ce nivel a ajuns tehnologia. OLED-ul de 65 de inchi este complet funcţional, astfel că nu este exclus ca un produs de serie să-l vedem în următorii 2-3 ani.

Ecranul flexibil are rezoluţie UHD (4K) şi poate fi controlat atât cu telecomanda cât şi prin comandă verbală. Gadgetul îşi adaptează funcţiile (imagine, sunet, interfaţă) în funcţie de utilizator, oferindu-i acestuia programele şi setările preferate.

Sunetul este unul pe măsura imaginii, sistemul audio 3.1 beneficiind de tehnologia Crystal Sound, care permite includerea difuzoarelor direct în ecran.

LG mai prezintă la CES 2018 alte două gadgeturi spectaculose – primul televizor OLED de 88 inchi cu rezoluţie 8K şi LG HU80KA, primul proiector 4K UHD care îţi transformă casa în cinema.