Samsung lanseaza Galaxy S IV pe 15 martie?

Data: 7/02/2013 | Autor: .

samsung09Samsung va lansa cea de-a patra generatie a super-telefonului Galaxy S pe data de 15 martie, in cadrul unui eveniment special, relateaza SamMobile, citat de BGR.

Potrivit surselor, Galaxy S IV va ajunge pe piata europeana in luna aprilie si in mai sau iunie pe cea din SUA.

Potrivit datelor citate de GSM Arena, telefonul cu nume de cod SGH-I337, va avea un ecran de 4.99″ Super AMOLED Full HD la 1080p si un procesor Octa Core Exynos 5, cel mai puternic din lume.

Pe langa imaginea incredibila, noul ecran SUPER AMOLED va consuma cu 25% mai putina energie si va permite producatorului sa il foloseasca inclusiv in gadgeturi cu forme curbe, asa cum arata, de altfel,prototipul prezentat de GadgetReport.ro.

Lista specificatiilor mai include 2 GB de RAM, o camera de 13 MP si o baterie de 2600 mAh.

Galaxy S IV ar urma sa vina in doua culori – alb si negru, si sa se incarce wireless. Potrivit BGR, noul smartphone va integra cateva dintre facilitatile Galaxy Note, printre altele si S Pen stylus.

GadgetReport.ro a prezentat, recent, un material video care prezinta un studiu de design cu noul telefon. Materialul video nu este unul oficial, fiind un exercitiu de imaginatie al unei case de design.