Samsung lanseaza Galaxy Player 5.8 si inventeaza o noua clasa de produse

Data: 27/08/2012 | Autor: .

Dupa dimensiuni de la 3.6 la 5 inchi, Samsung adauga acum un dispozitiv de 5.8 inchi la seria sa Galaxy Player. Fiind, practic, o mini-tableta, device-ul vine cu un display LCD la o rezolutie de 960×540, doua difuzoare laterale, 1 GB de memorie RAM si 16 sau 32 GB de stocare.

Asa cum era de asteptat, gadget-ul nu dispune de conectivitate 3G, ci doar Wi-Fi, la care se adauga Bluetooth si GPS. La capitolul software device-ul dispune de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) cu interfata TouchWiz, potrivit SlashGear.

Galaxy Player 5.8 se adreseaza, cel mai probabil, studentilor, si vine incarcat cu o serie de continut educational si cu acces la Samsung Learning Hub.

Samsung nu a anuntat un pret pentru noul Galaxy Player 5.8, insa este de asteptat ca acesta sa fie unul foarte mic, avand in vedere ca tableta Nexus 7 a celor de la Google este doar putin mai mare si costa doar 199 de dolari. Cel mai probabi pretul noului player va fi dezvaluit in cadrul targului de tehnologie IFA, programat sa debuteze saptamana aceasta la Berlin.