Samsung lanseaza o noua linie de dock-uri audio

Data: 5/01/2012 | Autor: .

Samsung Electronics a lansat o noua linie de sisteme audio dock, ce ofera o calitate a sunetului comparabila sistemelor audio premium. Aceste noi dock-uri audio vor fi expuse la standul Samsung din CES 2012, care va avea loc la Las intre 10 si 13 ianuarie 2012.

Audio Dock-ul Samsung DA-E750 este primul dock cu difuzor al companiei, care beneficiaza de tehnologia exclusiva Samsung cu amplificator hibrid cu tub vidat – claritatea amplificatorului digital, combinata cu sunetul bogat oferit de tuburile vidate.

Disponibile anterior numai pentru produsele audio premium, amplificatoarele cu tub vidat au fost laudate de catre pasionatii de muzica pentru sunetul mai natural pe care il produc, insa sunetele erau uneori distorsionate. Amplificatoarele digitale ofera un sunet clar si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic si pot fi continute de o forma mai mica.

DA-E750 este primul dispozitiv din industrie compatibil atat cu smartphone-urile din seria Galaxy S (precum S II si Note), cat si cu dispozitivele Apple iOS, inclusiv iPod, iPhone si chiar iPad, prin intermediul structurii unice de dual docking. Audio dock-ul se lauda cu un difuzor cu 2.1 canale si un subwoofer integrat, de 100 watti, ce ofera si input analog (composit), precum si un port USB pentru a reda fisiere audio direct dintr-un stick USB, music player sau hard drive portabil. Formatele MP3, WMA si WAV sunt suportate.

In plus, DA-E750 suporta redarea de fisiere audio prin intermediul AllShare, pentru dispozitivele Samsung Galaxy, si Airplay, pentru dispozitivele Apple, sau prin Bluetooth, pentru dispozitivele compatibile, astfel incat utilizatorii sa se bucure de usurinta maxima si flexibilitate.

Atunci cand este pornit, tubul cu vid din interiorul dock-ului emite o lumina palida si calda, ce accentueaza finisajele netede, din lemn lacuit.

Dock-ul Audio Samsung DA-E670 pentru smartphone-urile Galaxy S, precum si pentru dispozitive Apple iOS este usor de utilizat si ofera o experienta audio de inalta calitate, incarcand in acelasi timp bateriile fiecarui dispozitiv.

Dock-ul audio ofera, de asemenea, un sunet puternic datorita difuzoarelor incorporate ce insumeaza 40 watt de putere si un subwoofer integrat.

Gama de functii ce insotesc DA-E670 include input auxiliar si suport pentru dispozitivele Bluetooth, suport audio pentru fisiere MP3, WMA si WAV din dispozitivele de stocare portabile, conectate prin USB. Modelul include o telecomanda si, asemenea, lui DA-E750, suporta AllShare pentru dispozitivele Samsung si Airplay pentru dispozitivele Apple.