Cum sa castigi un iPad cu factura de energie electrica

Data: 5/01/2012 | Autor: .

Enel Energie si Enel Energie Muntenia au lansat o campanie de promovare a serviciului MyEnel prin care incearca sa isi convinga clientii ca isi pot urmari mai usor consumurile si facturile pe internet, decat sa astepte sa le vina facturile prin posta.

Astfel, in perioada 5 ianuarie – 29 februarie 2012, clientii persoane fizice care aleg sa primeasca factura aferenta consumului de energie electrica prin e-mail, in locul celei conventionale, prin posta, au sansa de a castiga un iPad pe saptamana.

Pentru a participa la campania promotionala, clientii Enel trebuie sa isi activeze contul MyEnel si sa aleaga serviciul „Factura pe email”, renuntand astfel la primirea acesteia prin posta. Ei au doua sanse de a castiga: tragerea la sorti aferenta saptamanii in care isi activeaza factura prin email, dar si extragerea de la sfarsitul campaniei promotionale, prin care sunt acordate suplimentar doua iPad-uri.

Mai mult, clientii care recomanda activarea acestui serviciu si care sunt indicati astfel de catre cei care isi activeaza „Factura pe email”, intra automat in campanie si au mai multe sanse de castig.

„Factura pe email este un nou serviciu gratuit pus la dispozitie de Enel clientilor sai din Romania.  Utilizarea acestui serviciu ne ajuta sa protejam impreuna mediul inconjurator, prin reducerea cantitatilor de hartie consumate pentru tiparirea facturilor si, in acelasi timp, ii ajuta pe clienti, prin notificarea pe email, sa obtina factura in cel mai scurt timp posibil de la momentul emiterii acesteia. Mai mult, am gandit aceasta campanie promotionala pentru a-i recompensa pe cei care vor activa factura pe email, cat si pe cei care ne vor ajuta in promovarea acestui serviciu”, a declarat Aurelian Sideri, director marketing Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

Serviciul „Factura pe email” este disponibil prin platforma online MyEnel, ce poate fi accesata prin crearea unui cont si care functioneaza asemenea unui ghiseu electronic dedicat non–stop clientilor nostri.

Peste 100.000 de clienti Enel utilizeaza acum numeroasele facilitati oferite prin aceasta platforma, precum evidenta facturi si consum de energie electrica, istoric index contor sau evidenta plati. De asemenea, platforma MyEnel permite clientilor nostri compararea consumurilor de energie electrica si inregistrarea online a indexului contorului. Tot prin aceasta aplicatie sunt disponibile un calculator tarifar, prin care clientii isi pot calcula cea mai convenabila oferta pentru consumul lor, precum si un formular de contact online, prin care pot primi consultanta din partea operatorilor Enel, fara a mai fi necesara deplasarea lor la un Punct Enel.