Samsung pregăteşte o surpriză cu Galaxy S7

Data: 4/01/2016 | Autor: .

Samsung-Galaxy-S7-va-veni-in-trei-variante-Gadgetreport.ro

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea a trei modele de Galaxy S7, relatează surse din interiorul companiei, care au prezentat şi noi imagini cu specificaţiile telefoanelor ce vor fi prezentate în februarie, cu ocazia Mobile World Congres de la Barcelona.

Samsung_SMG93_S7_specificatiiPotrivit unei fotografii publicată de Sammobile şi preluată de toată presa internaţională, nu este exclus ca Samsung să prezinte trei telefoane Galaxy S7 – un model S7 cu ecran de 5,1 inchi, un model Galaxy S7 Plus cu display de 5,5 inchi şi un Galaxy S7 Edge+ cu ecran de 5,7 inchi.

Cel puţin unul dintre aceste modele va rula noul procesor Qualcomm Snapdragon 820 SoC, cel mai probabil Galaxy S7 Edge+. Celelalte vor include procesorul Exynos 8890, dezvoltat de sud-coreeni.

Noile imagini, publicate de Sammobile, vin să confirme şi câteva dintre dotările despre care v-am mai relatat, în ultimele luni, de la carcasa metalică, la noua cameră de 12,2 MP. Celelalte specificaţii prezentate în imagini confirmă faptul că Galaxy S7 va avea 4 GB de RAM, microUSB, senzor de presiune şi scaner de amprentă.

Interfaţa TouchWiz va fi, de asemenea, imbunătăţită, iar spaţiu de stocare va fi de minim 32 GB.

Mai multe amănunte despre dotările Samsung Galaxy S7 aflaţi dintr-un amplu material realizat de GadgetReport.ro, care poate fi citit AICI.