Samsung pregăteşte Programul Rabla pentru telefoane

Data: 27/01/2016 | Autor: .

samsung galaxy s7 ar putea fi cumparat in rate

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unui program special de fidelizare a clienţilor, similar cu cel lansat de Apple odată cu iPhone 6s şi 6s Plus. Botezat de noi „Programul Rabla pentru telefoane”, acesta este menit să stimuleze vânzările noului smartphone Galaxy S7.

Potrivit Android Central, sud-coreenii ar putea folosi aceeaşi reţetă de marketing utilizată de Apple.

Cine va dori să treacă la noul smartphone Galaxy S7 ar urma să predea telefonul vechi în magazinele licenţiate şi să plătească gadgetul nou într-un sistem de 12-24 rate.

Interesant este că programul ar urma să se suprapună pe cele lansate de majoritatea operatorilor de telefonie, care oferă deja telefoane în rate, fără dobândă, la achiziţia unor abonamente pe 24 de luni.

Rămâne de văzut în ce măsură ” Programul Rabla pentru telefoane ” va deveni realitate, pentru că Samsung nu a comentat informaţia preluată de toată presa internaţională.

Pe piaţa românească, o astfel de decizie ar însemna o lovitură importantă în condiţiile în care puterea de cumpărare scăzută face ca mulţi fani să nu aibă banii necesari achiziţiei noului smartphone.

Samsung ar putea lansa programul pe 21 februarie, la Mobile World Congress de la Barcelona, ocazie cu care va prezenta şi noul telefon. Samsung Galaxy S7 ar urma să ajungă în magazine din SUA la începutul lunii martie, iar în România în primele zile ale lunii aprilie.

GadgetReport.ro relata, recent, despre noua generaţie Galaxy S7 că aceasta va veni cu câteva noutăţi importante. În primul rând, Galaxy S7 şi S7 edge vor adopta o carcasă din magneziu care va acoperi spatele telefoanelor, fapt care le vor face mult mai rezistente la căderi şi zgârieturi.

O altă noutate este că S7 va permite extinderea memoriei telefonului prin microSD, un astfel de slot urmand sa fie prezent pe marginea telefonului.

Galaxy S7 va fi, totodată, primul telefon Samsung care va include o tehnologie de tip 3D Touch care, în functie de cum apeşi pe ecran, va transmite comenzi diferite.

Pe piaţa românească, telefonul va fi disponibil, cel mai probabil, în varianta cu procesor octa-core Exynos 8890, dezvoltat de Samsung, şi 4 GB de RAM.

Detalii despre noul telefon aflaţi dintr-un material GadgetReport.ro, de AICI.