Samsung pregateste un update surpriza pentru Galaxy S III (VIDEO)

Data: 20/05/2013 | Autor: .

galaxys3Sud-coreenii de la Samsung pregatesc lansarea unui nou pachet software pentru telefonul Galaxy S III care va aduce cateva dintre noile aplicatii lansate odata cu smartphone-ul Galaxy S IV.

Potrivit SamMobile, update-ul de la 4.1.2 la 4.2.2 va aduce utilizatorilor telefoanelor Galaxy S III, printre altele, noi aplicatii S Voice, Air View si smart TV.

Principalele noutati le puteti vedea in clipul video de mai jos. Potrivit surselor SamMobile, update-ul ar urma sa fie lansat cel mai probabil in luna iunie.

Un update neoficial circula deja pe internet insa nu va recomandam sa il descarcati, pentru ca nu este unul stabil si va poate strica telefonul. Daca totusi vreti sa riscati, il puteti descarca de aici.

Ce aduce nou Android 4.2.2 pe Galaxy S3

Odata cu noul Galaxy S4, Samsung a prezentat si cateva functii noi, extrem de interesante, ce vor fi disponibile si pe Galaxy S3.

Funcția ‘Samsung Smart Pause’ ajuta utilizatorul sa controleze display-ul smartphone-ului cu ajutorul privirii. Atunci cand utilizatorii vizioneaza un videoclip, rularea se oprește cand aceștia se uita in alta direcție și este reluata cand privirea revine la videoclip.

‘Samsung Smart Scroll’ le permite userilor sa deruleze paginile de Internet sau e-mailul fara sa atinga ecranul.
Acesta recunoaste privirea utilizatorului si miscarea incheieturii mainii, deruland automat paginile in functie de acestea.

Funcția ‘Air View’ le da utilizatorilor posibilitatea de a previzualiza un e-mail, S Planner-ul, galeria de imagini și videoclipuri, doar planand degetul asupra acestora, fara sa fie nevoie sa le deschida. Aceștia pot vedea acum mai ușor un numar de telefon salvat pe o tasta de apelare rapida sau pot vizualiza pagina de Internet marita.

Cu ajutorul ‘Air Gesture’, utilizatorii pot schimba acum melodia, naviga in sus sau in jos pe o pagina, ori accepta un apel printr-o simpla mișcare a mainii facuta deasupra ecranului.

Cu ajutorul funcției ‘S VoiceTM Drive’ utilizatorii care se afla la volan pot activa diferite comenzi cu ajutorul vocii. Odata conectat la rețeaua Bluetooth a mașinii, noul smartphone activeaza automat modul Driving, convertind astfel textele scrise in mesaje audio, pentru a ajuta consumatorii sa-și verifice ușor și in siguranța mesajele, fara a mai fi nevoie sa se uite la ecran.

De asemenea, ‘Optical Reader’ recunoaste automat mesaje text, carți de vizita sau QR codes, oferind funcții utile precum traducere, apelare, mesagerie și cautare.

Prin funcția ‘Samsung WatchON’, telefonul se transforma in telecomanda pentru a controla prin infraroșu dispozitivele sistemului de home entertainment de acasa, precum televizoare, set-top box, DVD playere și chiar și aparate de aer condiționat.

In plus, utilizatorii pot urmari un conținut video variat, inclusiv transmisii TV in direct, posturi TV prin cablu și video on demand, alegand programele preferate cu ajutorul EPG (Electronic Program Guide).