Samsung pregateste o versiune alba pentru Galaxy Nexus

Data: 16/01/2012 | Autor: .

Samsung ar putea lansa, in curand, o versiune alba pentru cel mai spectaculos smartphone al sau, Galaxy Nexus, relateaza HDBlog.it. Sud-coreenii incearca, astfel, sa atraga in randul clientilor cat mai multe persoane de sex feminin.

HDBlog.it prezinta si o fotografie cu viitorul model ce va fi lansat de Samsung. Sursele citate de portalul IT&C afirma ca aceasta va fi singura varianta coloristica pentru smartphone-ul Samsung.

Nexus vine, in primul rand, cu un ecran urias, un Super AMOLED Plus de 4,65 inch cu o rezolutie HD de 1280×720 pixeli. Un ecran care nu mai pare atat de mare, avand in vedere ca expune cel mai nou sistem de operare Google — Ice CreamSandwich4.0.

Samsung Galaxy Nexus ruleaza un procesor dual core de 1,2 Ghz cu ajutorul unui GB de RAM si dispune de 32 GB de memorie, suficienta pentru a instala cam tot ce iti doresti.

Telefonul are o camera de 5 MP 1080p capabila sa inregistreze in HD, si o a doua de 1,3 MP pentru conferinte. La capitolul conectivitate, noul telefon include LTE/HSPA in functie de retea, dar si Wi-Fi a/b/g/n

Cititi aici un review complet al telefonului Galaxy Nexus.