Samsung prezinta noul aparat foto SMART Camera NX2000 (VIDEO)

Data: 13/05/2013 | Autor: .

SMART_Camera_NX2000

Samsung a anuntat lansarea noii camere foto NX2000, un gadget subtire și compact (CSC), ce combină rezultatele profesionale cu tehnologia aparatului Samsung SMART Camera. Aparatul poate fotografia și filma cu ușurintă, iar continutul poate fi imediat partajat cu prietenii.

Aparatul vine cu un senzor de 20,3MP ASP-C CMOS si motorul DRIMe IV, care functionează pentru a reduce zgomotul, a îmbunătăti viteza și pentru a permite o reproducere superioară a culorilor.

NX2000 ofera o viteza de fotografiere de 8 cadre pe secundă. Dacă subiectul se află în mișcare sau fotograful este pe fugă, a doua viteză a obturatorului de 1/4000 facilitează o captare clară a imaginilor, în timp ce gama largă ISO (de la 100 la 25600) oferă imagini care sunt echilibrate, indiferent de conditiile de lumină. NX2000 lucrează mai repede pentru a capta fiecare detaliu, astfel încât pasionatii de fotografie să poată retrăi poveștile în timp real.

Utilizatorii pot face fotografii subiectilor în mișcare, cum ar fi un copil care aleargă, cu ajutorul optiunii Action Freeze. Iar cu optiunea Best Face se pot realiza cinci fotografii consecutive și se va selecta cea mai bună expresie facială a fiecărei persoane din imagine.

Ecranul WVGA Full Touch de 3.7-inci oferă posibilitatea de a naviga intuitiv printre functiile aparatului. Modul SMART oferă mai multe optiuni pentru captarea imaginii perfecte, oferind 14 moduri diferite de cadre, o selectie de setări care reflectă mediul și nevoile de fotografiere.

Cu o gamă de 12 obiective interschimbabile, de la obiective ultra-compacte și zoom versatil până la un obiectiv premium de portret sau macro, gama extinsă de obiective panoramice îmbunătătește experienta fotografică, aparatul prezinta sistemul inovator i-Function care le permite utilizatorilor să fie creativi, prin controlul diferitelor setări cu ajutorul obiectivului, cum ar fi diafragma sau viteza de declanșare, astfel încât imaginile de calitate profesională sunt la îndemâna oricărui pasionat de fotografie.

Dând viată imaginilor, capabilitătile de înregistrare 3D Still and Movie Recording ale dispozitivului NX2000 (cu obiectivul 2D/3D de 45mm, vândut separat), aduc un plus de realism pentru fotografii și clipuri video, de care utilizatorii se pot bucura pe televizoarele compatibile 3D. Caracteristica de înregistrare video Full HD păstrează același nivel de detaliu, culoare și calitate ale filmelor, fotografiilor, astfel încât utilizatorii pot vedea povestea lor așa cum s-a întâmplat.

Conectati cu lumea din jur

Posibilitatea îmbunătătită de conectivitate Wi-Fi stă la baza dispozitivului NX2000, activat de tehnologia SMART CAMERA 2.0 de la Samsung, care oferă o serie de functii care vor face ușor de distribuit și stocat imaginile, direct de pe camera foto. Aplicatia Samsung SMART CAMERA, disponibilă atât pe Android, cât și pe platformele iOS, oferă o modalitate simplificată de a conecta dispozitive inteligente, asigurându-se că amintirile pretioase ale fiecărui utilizator sunt stocate fără prea mult efort.

Distribuirea automată trimite fotografiile așa cum sunt captate, direct de la NX2000 la un smartphone sau tabletă, printr-o conexiune Wi-Fi directă la internet. Amintirile speciale pot fi împărtășite instantaneu atunci când utilizatorii nu sunt conectati la un punct de acces, iar imaginile sunt, de asemenea, stocate instantaneu pentru cei care sunt în mod constant în mișcare și nu au timp să își facă griji cu privire la depozitarea acestora.

Tehnologia integrată Near Field Communication (NFC) conectează perfect NX2000 cu multe smartphone-uri NFC Android și tablete. Utilizatorii ating pur și simplu camera cu dispozitivul inteligent și NFC deschide imediat aplicatia Samsung SMART App a aparatului de fotografiat și conectează dispozitivul automat printr-o conexiune Wi-Fi directă la internet. În plus, utilizatorii pot sincroniza site-ul lor preferat de socializare, cum ar fi Facebook, prin tasta rapidă Direct Link, cu o simplă atingere a unui buton.

Pentru a-și împlini angajamentul de a capta imagini de calitate profesională, NX2000 include, de asemenea, Adobe ® Photoshop ® Lightroom ® 4, sustinând ofertele către fotografii avansati. Cu o serie de instrumente, Adobe Photoshop Lightroom este o aplicatie esentială fluxului de lucru, permitând fotografilor pasionati și profesioniști să își sporească, organizeze și distribuie fotografiile.

Dispozitivul NX2000 va fi disponibil în culorile alb, negru și roz.