Samsung prezinta noul smartphone dual-sim Grand

Data: 19/12/2012 | Autor: .

Samsung-Unveiled-GALAXY-Grand_1-660x404Samsung a anuntat lansarea unui nou telefon, plasat undeva intre Galaxy S III si Galaxy Note II, cel putin din punct de vedere al dimensiunilor ecranului.

Noul telefon vine cu un display de 5-inch TFT LCD (G3 are 4,8 inch, iar Note 5,5 inch) insa cu o rezolutie ce dezamageste – 800×480 pixeli fata de 1280×720, rezolutia de pe cele doua telefoane de top din gama Samsung.

La prima vedere, diferentele nu se vad foarte tare, insa cand instalezi un joc sau un film HD, le vei sesiza, cu siguranta.

In rest, telefonul are dotari destul de bune. Un procesor de 1.2GHz dual-core , 1GB de RAM si, foarte interesant, numai 8GB memorie interna, extensibila insa prin microSD card slot pana la 64GB.

Noul Samsung Grand prezinta doua camere de 2 MP respectiv 8 MP si va rula Android 4.2 Jelly Bean.

Poate cea mai interesanta facilitate o reprezinta sistemul dual-sim, astfel ca telefonul va putea functiona simultan cu doua cartele/numere de telefon.

La capitolul conectivitate, noul Grand va rula GSM, WiFi, HSPA+ insa nu si 4G.

Samsung nu a anuntat data lansarii si nici pretul noului telefon. La ce dotari prezinta si, mai ales luand in calcul ecranul, pretul ar trebui sa fie sub 2000 de lei.