Samsung relansează planul de asigurare Samsung Care+

Data: 13/01/2022 | Autor: .

 

Samsung anunță relansarea planului complet de asigurare Samsung Care+

Samsung anunță relansarea planului complet de asigurare Samsung Care+, prin intermediul căruia utilizatorii au parte de protecție în afara garanției standard.

Samsung Care+ include beneficii suplimentare față de garanția de bază: asigurare pe o perioadă de până la 24 de luni, patru solicitări de reparație valide pe parcursul celor doi ani, sumă fixă, în funcție de device, pentru fiecare solicitare de reparație validă. Utilizatorii au la dispoziție 30 de zile după achiziția telefonului în care se pot înregistra și pot alege între plata în avans sau plata lunară pentru acest plan de asigurare. În plus, începând din acest an, Samsung Care+ include și asigurarea împotriva daunelor accidentale (sau cauzate de apă) și furt.

O altă noutate este aceea că, începând cu anul acesta, pachetul Care+ poate fi achiziționat și pentru telefoanele din seria Galaxy Z, precum și pentru ceasuri. Planul de asigurare Samsung Care+ poate fi aplicat telefoanelor Galaxy, tabletelor și produselor tip wearable. Lista completă a produselor pentru care poate fi cumpărat Samsung Care+ poate fi accesată aici.

Samsung Galaxy S21 FE 5G debutează oficial! Merită achiziția?

 

Samsung Bespoke French Door. Cum arată noul frigider ce va fi lansat la CES 2022

Prețurile pentru Care+ încep de la 179 lei pentru un telefon Galaxy din seria A, 699 lei pentru telefon Galaxy S, respectiv 949 lei pentru un Galaxy Z Flip și 999 pentru un Galaxy Z Fold, pe o perioadă de doi ani. Pentru asigurarea unei tablete Galaxy, prețurile Samsung Care+ încep de la 169 lei, iar pentru un Galaxy Watch de la 119 lei.

Utilizatorii care doresc să cumpere planul Care+ pot afla mai multe detalii aici și pot achiziționa asigurarea în decurs de 30 de zile de la achiziționarea telefonului lor Galaxy.

Utilizatorii care vor sa achiziționeze Care+ și au nevoie de consultanță sau ulterior achiziționării au nevoie de reparații pentru device, pot suna la 0311 305 220 pentru a solicita o programare cu un specialist Samsung.

Samsung The Freestyle. Un nou videoproiector portabil, lansat la CES 2022