Samsung, replică copy-paste la Apple Watch?! Cum arată noul smartwatch Samsung Orbis

Data: 22/04/2015 | Autor: .

samsung orbis

După ce Apple a lansat ceasul inteligent Watch, cu un look in stilul clasic, si sud-coreenii tind sa urmeze acest nou trend. Dupa ceasurile futuriste Gear, Gear 2 si Gear S, Samsung ar pregati lansarea unui ceas cu un design clasic si un look premium, botezat Samsung Orbis.

Potrivit TizenIndonezia, ceasul, ce ar urma sa fie lansat la salonul din Las Vegas, din perioada 9-11 Septembrie 2015, va avea un ecran rotund si o coronita folosita drept buton de navigatie, la fel ca la Apple Watch.

Sud-coreenii au patentat si o inovatie care ii va permite ceasului sa recunoasca, cu ajutorul camerei foto/video, codurile de bare de pe produse si chiar imaginile acestora. Astfel ca, atunci cand vom merge la cumparaturi, vom putea afla mai multe detalii despre produse cu ajutorul ceasului inteligent.

Samsung Tizen Round Smartwatch (2)

Samsung Orbis va rula sistemul de operare Tizen, va comunica cu telefonul Galaxy S6 si S6 Edge prin bluetooth, insa va functiona si independent, cu o cartela SIM. Smartwatch-ul va include, bineinteles, toate facilitatile de fitness deja disponibile pe celelalte produse.

Samsung Tizen Round Smartwatch (2)

Imaginea premium si noul software ar urma sa fie taxate cu un pret pe masura, apropiat de cel al principalului sau rival, Apple Watch.

Samsung Tizen Round Smartwatch (3)

Samsung, cel mai mare producator de smartwatch-uri din lume, a lansat pana acum cinci ceasuri inteligente (Galaxy Gear, Gear 2, Gear 2 Neo si Gear S) si bratara inteligenta Gear Fit.