Samsung rescrie „alfabetul” telefoanelor Galaxy

Data: 24/08/2011 | Autor: .

Samsung a anuntat, miercuri, noi indicative pentru telefoanele din seria Galaxy. In sfarsit, spun clientii, pentru ca denumirile de pana acum au creat multa confuzie. Noile indicative claseaza telefoanele in functie de performante.

 

“S” (Super Smart) – Dispozitive aflate în fruntea portofoliului de telefoane mobile Samsung. Aceasta clasa va fi folosita doar pentru dispozitive emblematice precum Samsung Galaxy S, smartphone-ul premiat care a vândut déjà 10 milioane de unitati în întreaga lume.

“R” (Royal / Refined) – Categoria modelelor premium, o combinatie de putere, performanta si productivitate pentru persoana care doreste sa se defineasca prin intermediul tehnologiei pe care o detine.

“W” (Wonder) – Calitate înalta, modele strategice, perfecte pentru cei care cauta un echilibru între stil si performanta.

 “M” (Magical) – Modele de o performanta înalta la un pret economic.

 “Y” (Young) – Acestea sunt modele de baza sau modele startegice pentru piete în curs de dezvoltare sau pentru audiente mai tinere si sensibile la pret.

Indicatorii de clasa permit o descriere mai specifica a punctelor cheie de vanzare a unui dispozitiv:

“Pro” – Acesta indica faptul ca dispozitivul include o tastatura QWERTY pentru tastarea mai rapida a email-urilor si sporirea productivitatii pentru profesionisti.

“Plus” – Acesta indica faptul ca dispozitivul este varianta îmbunatatita a unui model preexistent.

“LTE” – Acesta indica faptul ca dispozitivul este proiectat sa utilizeze standarde de conectivitate LTE (Long-Term Evolution), un standard 4G ce ofera o capacitate sporita a retelei mobile si o viteza ridicata de transfer.