Samsung a spulberat recordul de vanzari cu Galaxy S5 (VIDEO)

Data: 12/05/2014 | Autor: .

galaxy s5Samsung a vandut peste 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S5 in primele 25 de zile de la lansarea in magazine. La acest nivel, sud-coreenii si-au batut propriul record, reusind sa depaseasca vanzarile modelului precedent, Galaxy S4, relateaza presa sud-coreeana.

Succesul de vanzari era de asteptat, in conditiile in care, inca din prima zi, noul model Galaxy 5 a inregistat record dupa record in pietele internationale.

De altfel, potrivit datelor Samsung, fiecare noua generatie din seria Galaxy si-a depasit predecesoarea. Inainte de Galaxy S4, Galaxy S3 a fost vandut in 10 milioane de unitati in primele 50 de zile, nivel la care Galaxy S2 a ajuns in cinci luni, iar primul Galaxy S in sapte luni.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, ca dincolo de succesul modelului Galaxy S5, Samsung pregateste lansarea a trei noi versiuni pentru acest model. Este vorba de Galaxy S5 Prime, de Galaxy S5 Mini si de Galaxy S5 Mega, smartphone-uri care ar urma sa fie prezentate oficial in iunie sau iulie.

Despre noul smartphone Galaxy S5 Prime, cel mai performant telefon din istoria Samsung, puteti citi toate amanuntele aici.