Samsung a spulberat recordul de vanzari cu Galaxy S5 (VIDEO)

Data: 12/05/2014 | Autor: .

galaxy s5Samsung a vandut peste 10 milioane de smartphone-uri Galaxy S5 in primele 25 de zile de la lansarea in magazine. La acest nivel, sud-coreenii si-au batut propriul record, reusind sa depaseasca vanzarile modelului precedent, Galaxy S4, relateaza presa sud-coreeana.

Succesul de vanzari era de asteptat, in conditiile in care, inca din prima zi, noul model Galaxy 5 a inregistat record dupa record in pietele internationale.

De altfel, potrivit datelor Samsung, fiecare noua generatie din seria Galaxy si-a depasit predecesoarea. Inainte de Galaxy S4, Galaxy S3 a fost vandut in 10 milioane de unitati in primele 50 de zile, nivel la care Galaxy S2 a ajuns in cinci luni, iar primul Galaxy S in sapte luni.

GadgetReport.ro relata, zilele trecute, ca dincolo de succesul modelului Galaxy S5, Samsung pregateste lansarea a trei noi versiuni pentru acest model. Este vorba de Galaxy S5 Prime, de Galaxy S5 Mini si de Galaxy S5 Mega, smartphone-uri care ar urma sa fie prezentate oficial in iunie sau iulie.

Despre noul smartphone Galaxy S5 Prime, cel mai performant telefon din istoria Samsung, puteti citi toate amanuntele aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.