Samsung Stackers. Cutii de depozitare Tetris, pentru frigider

Data: 8/12/2021 | Autor: .

Samsung Stackers

Samsung și Tetris au lansat Samsung Stackers, o gamă de recipiente de depozitare a alimentelor în ediție limitată, inspirată de faimosul joc de puzzle Tetris®, pentru a contribui la reducerea risipei alimentare casnice.

Setul de recipiente de depozitare, primul de acest fel, va include toate cele șapte forme și culori emblematice Tetrimino (cian, galben, violet, verde, albastru, roșu și portocaliu).

Folosind modelele colorate și nostalgice în formă de Tetris, clienții vor putea aranja setul Samsung Stackers, în frigider, la fel ca în joc. Fie că este poziționat în sus, în jos, în stânga sau în dreapta, setul de recipiente alimentare este perfect pentru a optimiza spațiul necesar depozitării resturilor de alimente într-un mod mai eficient, evitând aruncarea acestora.

De asemenea, înainte de sezonul sărbătorilor de iarnă, setul Samsung Stackers poate fi cadoul perfect pentru iubitorii de jocuri, gurmanzii și războinicii sustenabilității, care sunt în căutarea a ceva cu adevărat unic de Crăciun.

Samsung Stackers

La fel ca setul Stackers, gamele de frigidere Samsung oferă o personalizare infinită atât în ​​interior, cât și la exterior. Fie că este vorba de funcțiile „Spațiu de interior personalizabil” sau „Raft pentru vin”, care minimizează spațiul irosit al frigiderului, sau de tehnologia SpaceMax™, care oferă opțiuni mai convenabile pentru produsele proaspete – toate acestea servesc aceluiași scop, combaterea risipei alimentare prin utilizarea întregului spațiu al frigiderului.

Samsung Jet Bot AI+. Merită să cumperi un aspirator inteligent?

Toate aceste caracteristici inovatoare au fost integrate în cadrul frigiderelor din gama Samsung Bespoke, o colecție care îmbină frigiderul și  congelatorul într-un mod complet unic, fiind apreciată pentru capacitate, confort și personalizare. Această gamă în ediție limitată vine pe fondul cercetărilor la nivel european efectuate de Samsung, care a demonstrat că 46% din alimentele cumpărate în gospodăriile europene sunt aruncate, ceea ce înseamnă că aproximativ 4.003 EUR per familie ajung la gunoi în fiecare an. Întrebați cum ar putea fi evitată risipa de alimente, peste jumătate dintre europeni (54%) au recunoscut că un sistem mai bun de organizare a alimentelor i-ar ajuta să-și reducă risipa, iar două treimi (64%) sunt de părere că alimentele lor ar dura mai mult dacă le-ar depozita corect.

Noile Samsung Stackers vor fi disponibile în următoarele țări europene: România, Serbia, Croația, Slovenia, Spania, Cehia, Slovacia, Italia, Ungaria, Grecia, Franța și Marea Britanie.

Clienții care doresc să afle mai multe despre noua gamă distractivă și eficientă Samsung Stackers pot vizita samsung.com/tetris. Cei care doresc să cumpere un set pot face acest lucru în schimbul a 25 EUR (aproximativ 124 RON), toate profiturile fiind destinate Federației Europene a Băncilor Alimentare, o organizație non-profit care reprezintă o rețea de 335 de bănci alimentare din Europa, angajate să prevină risipa alimentară și să reducă insecuritatea alimentară.