Samsung testează Android 7.0. Lansarea update-ului, iminentă

Data: 22/09/2016 | Autor: .

Samsung testează Android 7.0. Lansarea update-ului, iminentă

La mai bine de o lună de la lansarea Android 7.0 Nougat, sud-coreenii de la Samsung au început să testeze noul sistem de operare pe flagship-ul Galaxy S7. Experţii speculează că decizia are legătură cu scandalul fără precedent în care a intrat compania, cu telefonul Note7, relatează GadgetReport.ro

Samsung a fost criticat în dese rânduri pentru faptul că oferă update-uri de software foarte greu, la luni sau chiar ani distanţă de la lansarea noilor versiuni de Android. Potrivit Sammobile, această situaţie pare să se schimbe, dovadă că sud-coreenii testează deja, pe Galaxy S7, ultimul software dezvoltat de Google.

Sistemul de operare Android 7.0, cu nume de cod G930FXXU1ZPI9, ar urma să fie lansat în premieră, în Polonia, în următoarele zile, urmând ca apoi să ajungă şi în celelalte ţări. Măsura este menită să stimuleze vânzările şi să ofere un mesaj pozitiv în piaţă după ce imaginea Samsung a fost puternic şifonată de scandalul Note7.

android-n-preview-ausprobiert-1024x576-c8e8d5e4f5f8482a

Potrivit Sammobile, următorul telefon care va primi update-ul la Android 7.0 Nougat va fi Note7, sud-coreenii încercând, în acest fel, să restabilească încrederea clienţilor în acest telefon. Ulterior vor fi lansate şi versiunile Android 7.0 pentru S6 şi Note 5.

Samsung a lansat, de altfel, un nou telefon, cunoscut sub numele de Galaxy Note7s, care vine cu o baterie diferită faţă de cea care exploda şi care include un software dedicat, cu o iconiţă de baterie verde, semn că dispozitivul respectiv este sigur şi nu prezintă niciun pericol.

Noile telefoane Galaxy Note7 au ajuns şi în România, primele modele fiind destinate înlocuirii telefoanelor vândute anterior. Ulterior, vom vedea noile smartphone-uri şi în magazine.

Samsung Galaxy Note 7s a ajuns in magazine. Ce noutati aduce