Secretul iPhone 6, dezvaluit ! Furnizorii confirma detaliul care va face diferenta

Data: 7/05/2014 | Autor: .
foto: Macotakara.jp

foto: Macotakara.jp

Compania taiwaneză Pegatron va produce primele ecrane de 4,7 inchi pentru noul iPhone 6, smartphone pe care care Apple îl va lansa în toamna acestui an.

Informaţia, prezentată de Taiwan’s Industrial and Commercial Times, vine să confirme ceea ce anticipam – noul telefon va veni cu un design nou, un ecran mai mare şi va fi mult mai subţire.

Potrivit sursei, citată de CultofMac, Pegatron va produce în jur de 15% din noile ecrane ce vor echipa smartphone-urile din generaţia a şasea a iPhone.

Pegatron a devenit al doilea mare furnizor pentru Apple, după Foxconn, după ce a redus puternic preţurile şi a pus astfel mâna pe mai multe comenzi.

Sursele afirmă că Pegatron va produce in acest an componente pentru 50 de milioane de telefoane din seriile iPhone 4s, iPhone 5c şi iPhone 6, în creştere cu 40% faţă de anul trecut.

 GadgetReport.ro vă prezenta, zilele trecute, primele imagini cu noul smartphone, furnizate de site-ul Italian de tehnologie Macitynet 

GadgetReport.ro relata recent că nu este exclus ca Apple sa lanseze si un smartphone cu un ecran ceva mai mare, de 5,5 inchi pentru a raspunde asteptarilor fanilor interesati sa foloseasca iPhone 6 mai mult pentru browsing de internet, video si jocuri decat pentru clasica functie de comunicare telefonica.

Potrivit surselor, dincolo de ecranul mai mare, telefonul ar urma sa fie cel mai subtire din oferta Apple, cu o grosime de numai 6 milimetri. Spre comparatie, iPhone 5s si iPhone 5 au 7,6 milimetri, in timp ce iPhone 5c are 8.97 milimetri.

Iphone 6 ar urma sa fie insa ceva mai greu decat modelele precedente, urmand sa aiba o carcasa metalica.

GadgetReport.ro va prezenta recent poate cel mai spectaculos concept iPhone 6 aparut pe internet.

Imaginat de designerii de la SCAVidsHD si botezat iPhone 6 Pro, conceptul arata cu adevarat spectaculos. Propune un telefon cu un ecran de 5 inchi, cu o grosime de numai 7,2 milimetri si o camera de 16 MP UHD.

iPhone 6 ar urma sa includa, pe langa clasicul deja senzor de amprenta si unul care sa masoare bataile inimii, similar celui de pe Galaxy S5, alaturi de un interesant iStick, un stylus care sa ajute la folosirea telefonului la fel ca Galaxy Note 3.

Potrivit jurnalistilor de la CultofMac, inaintea lansarii oficiale, Apple va reduce pretul iPhone 5s cu 100 de dolari.