Seful Google ironizeaza iPhone 6 Plus: Samsung are asa ceva de anul trecut (VIDEO)

Data: 25/09/2014 | Autor: .

ericschmidt

Samsung a luat de mult faţa Apple, având in vedere că a lansat un smartphone similar cu iPhone 6 în urma cu un an. Declaraţia îi aparţine şefului Google, Eric Schmidt si face referire la ecranul de 5,5 inchi de pe noul smartphone de la Apple, similar cu cel de pe seria Galaxy Note a sud-coreenilor.

Prezent la emisiunea Market Makers de la Bloomberg pentru a-si promova noua carte, „How Google Works”, scrisa impreuna cu fostul product manager Jonathan Rosenberg, Schmidt a fost intrebat ce parere are despre noul telefon de la Apple.

„Va voi spune ceea ce cred. Samsung are acest gen de produse inca din 2013”, a explicat oficialul companiei care se afla in spatele celebrului motor de cautare, relatează 9to5google.com.

Dincolo de ironii, un lucru este sigur. Apple a vandut in primul weekend de la lansarea pe piata, in 19 septembrie, un numar record de peste 10 milioane de noi iPhone-uri. Vanzarile au depasit recordul de 9 milioane de telefoane atins anul trecut, cand Apple a introdus iPhone-urile 5s si 5c.

Iar Samsung a accelerat lansarea Galaxy Note 4 in numai putin de 140 de tari, pentru a contracara vanzarile spectaculoase ale principalului sau rival.

Cel mai spectaculos telefon din istoria Samsung va putea fi cumparat din magazine si de pe internet pana la finele lunii octombrie. In Romania sunt deja cateva magazine online care fac rezervari pentru noul phablet la pretul de 3500 de lei. Detalii aici

Samsung si-a propus sa vanda 15 milioane de telefoane Galaxy Note 4 in prima luna de la lansarea oficiala.

Dincolo de razboiul vanzarilor, Samsung a reactionat dupa lansarea iPhone 6 Plus, afirmand ca Apple a copiat, practic, seria Galaxy Note. Urmariti in clipul de mai jos reactia Samsung.