Vizio a lansat cel mai ieftin televizor Ultra HD din lume! (VIDEO)

Data: 24/09/2014 | Autor: .

Vizio_P_Series-gadgetreportVizio da o lovitura puternica pe piata televizoarelor Ultra-HD odata cu lansarea modelelor P-Series, ale caror preturi pornesc de la 999 de dolari, echivalentul a 3400 de lei.

Putina lume isi permite in prezent un televizor cu rezolutia Ultra-HD (de patru ori full HD) pentru ca preturile sunt inca cu multe zerouri.

Cei de la Vizio si-au propus si au reusit sa “democratizeze” aceasta piata odata cu lansarea televizoarelor P-Series care vin cu ecrane de 50-70 de inchi si o rezolutie incredibila, de 3,840 x 2,160 pixeli ( o mica diferenta fata de rezolutia cinematica 4K, de 4,046 x 2,160 pixeli), relatează Mashable.

Noile televizoare, care pleaca de la 999 de dolari si ajung la 2500 de dolari, vin cu un profil foarte subtire si toata gama de periferice, printre care HDMI 2.0 si semnal imput 4K/UHD la 60 de frameuri pe secunda.

Vizio Ultra-HD suporta, de asemenea, HDCP 2.2 (adica ruleaza continut cu copyright) si se leaga la internet prin Wi-Fi 802.11ac, fiind capabile sa ruleze continut 4K de pe Netflix, YouTube si UltraFix.

Interesant este si faptul ca noile televizoare vor adapta continutul video la 4K, astfel ca, de exemplu, daca rulati un film HD, DVD sau Blu-ray, acesta va fi afisat la o rezolutie superioara, iar imaginea va fi mult mai buna calitativ, gratie interventiei procesorului quad-core.