Selfie extrem! Un bărbat a scos un rechin din apă să facă poze cu el

Data: 26/02/2016 | Autor: .

Un bărbat a scos un rechin din apă să facă poze cu el

După cazul revoltător din Argentina, unde mai mulţi turişti s-au pozat cu un delfin care a murit sufocat, încă un caz similar face furori pe internet. Un american a postat pe Facebook un clip video în care vedem un tânăr care îşi face un selfie extrem, cu un rechin!

Jurnalistul Ashleigh Walters afirmă că imaginile au fost filmate pe plaja din Palm Beach, Florida. În clipul video vedem cum un bărbat scoate un pui de rechin din apă şi se pozează cu el, spre satisfacţia turiştilor care fac fotografii şi filmează, relatează GadgetReport.ro

Vestea bună este că, după ce îşi face fotografii cu rechinul, bărbatul eliberează rechinul în ocean.

Organizaţiile de protecţie a animalelor s-au sesizat în acest caz, afirmând că prinderea anumitor specii de peşti este ilegală şi se sancţionează cu amendă şi chiar închisoare, în cazurile extreme.

Cazul vine după ce un pui de delfin din specia Franciscana (La Plata) a murit săptămâna trecută, în Argentina, după ce mai mulți oameni care se aflau pe plajă au vrut să-și facă selfie-uri cu el.

În imaginile surprinse și publicate pe rețelele de socializare se vede că unul dintre delfini a fost ținut mai mult timp în afara apei și în soare.

„Delfinii nu pot fi ținuți mult timp în atmosferă. Ei au o piele groasă cu grăsime, ceea ce le asigură căldura. În aer se deshidratează ușor și pot mori rapid”, a declarat reprezentantul unei asociaţii de protecţie a animalelor.

Delfinii Franciscana sunt specii vulnerabile, care se găsesc numai în apele din largul coastelor sud-americane. Potrivit fundației, se estimează că mai există numai 30.000 de delfini din specia Franciscana.