Seria 9. O noua generatie de monitoare Samsung

Data: 5/01/2012 | Autor: .

Samsung a anuntat joi o noua generatie de monitoare, Seria 9. Noul monitor Seria 9 de 27 inchi (S27A970) va fi prezentat pentru prima data pe 9 ianuarie, in cadrul conferintei Samsung de la International Consumer Electronics Show 2012 de laLas Vegas.

Cu o rezolutie quad high-definition (QHD) de 2560×1440, de patru ori mai mare decat cea a monitoarelor HD conventionale, monitorul Seria 9 utilizeaza tehnologia Natural Color Expert care include calibrarea hardware-ului de culoare al monitorului, pentru a garanta ca nu vor exista pierderi de nuante la afisarea pe ecran.

 

Monitorul Seria 9 dispune si de tehnologia Samsung Plane Line Switching (PLS) a ecranului, ce asigura o calitate profesionala. Acesta ofera reproducerea exacta a culorii, din peste un miliard de culori care pot fi vizualizate la unghiuri largi orizontale si verticale.

 

Gadgetul are un ecran din sticla anti-reflex si un profil foarte subtire, construit pe un stand ergonomic din aluminiu cu inaltime ajustabila.

 

Monitorul Seria 9 are o raza de ajustare care ofera 3,94 inchi de miscare verticala si o functie de inclinare care permite utilizatorilor sa isi pozitioneze e ecranul dupa preferinte.

 

Toate componentele interne ale monitorului Seria 9 au fost mutate intr-o baza de aluminiu rotunda care este prevazuta cu toate porturile I/O si un hub USB, ce ofera utilizatorilor o instalare eficienta si mentine spatiul de lucru al acestora ordonat, evitand aglomerarea de cabluri. De asemenea, suporta conexiuni video DisplayPort, Dual Link-DVI si HDMI si dispune de difuzoare stereo de 7W integrate si Mobile High Definition Link (MHL) pentru smartphone-uri si tablete compatibile cu MHL.

 

Prin conectarea smartphone-ului cu Android compatibil MHL, utilizatorii se pot bucura de continutul de pe dispozitivele lor mobile direct pe ecranul mult mai mare, avand si beneficiile unui sistem audio integrat. Utilizatorii pot sta cu ochii pe smartphone-ul lor, pot naviga cu usurinta pe internet si chiar sa-si incarce dispozitivul, toate in acelasi timp.

 

Specificatii:

Model Number: Feature Category Feature Descriptor S27B970
Display Size   27″
Panel Type   PLS
Resolution   2560 x 1440
Brightness   300 cd/m2
Uniformity   Min. 90%
Contrast Ratio Static 1000:1
Color Depth   1.07 Billion Colors
Response Time   5ms (GTG)
Viewing Angle (Horizontal/Vertical) 178°/178°
Input & Interface HDMI   Yes
DVI   Yes (dual link)
DisplayPort   Yes
USB Hub   USB 2.0 (1 up/2 down)
Speaker   Yes (7W x 2)
Mobile Connectivity  

MHL

Mobile High Definition Link Yes