Sessions, un startup românesc, concurează cu succes Zoom

Data: 28/07/2021 | Autor: .

Sessions, noua aplicație de comunicare și colaborare dezvoltată în România, a obținut premiul ,,Product of the Day” învingând detașat jucătorul numărul 1 mondial, pe celebra platformă Product Hunt. De asemenea, Sessions a câștigat și premiul ,,Product of the Week” la finele săptămânii.

Sessions, produsul lansat de startup-ul românesc FlowOS, a fost votat ,,Product of the Day”, depășind cu un număr aproape dublu de voturi unul din cei mai mari jucători de videoconferințe din lume, care au lansat un produs concurent în aceeași zi. Sessions, în cele din urmă a câștigat și premiul de ,,Product of the Week”.

Sessions nu este doar o altă aplicație de videoconferințe. Sessions este o platformă de comunicare și colaborare, proiectată, în primul rând, pentru întâlniri mai eficiente, aducând toate funcționalitățile necesare într-un singur loc.

3.500 de utilizatori la nivel global

Cu peste 3.500 de utilizatori la nivel global, număr aflat în continuă creștere, Sessions rescrie felul în care se desfășoară întâlnirile hibride. Platforma cumulează pentru prima oară într-un singur ecosistem, toate procesele unei întâlniri: de la planificare, structurare, desfășurare și follow-up.

Unul dintre ingredientele cheie ale platformei este că utilizatorii au posibilitatea de a structura în prealabil întâlnirile în jurul unei agende clare. În agendă utilizatorii vor aloca instrumente specializate dintr-o gamă largă de opțiuni, pentru eficiență și productivitate maximă.

Spre exemplu, în timpul unei conferințe video live prin Sessions, utilizatorii pot accesa documente Google, pot colabora instantaneu prin Miro sau pot accesa My Notes (notițe luate în timpul unei sesiuni și trimise automat prin e-mail), fără a fi nevoie să lucreze cu mai multe aplicații în același timp. Sessions îmbunătățește exponențial comunicarea și colaborarea din timpul întâlnirilor – iar scalabilitatea sa permite integrări viitoare inclusiv cu: Spotify, Figma sau Notion.

Feedback-ul extrem de pozitiv din partea comunității de utilizatori ai Sessions este, de asemenea, o dovadă clară a viabilității soluției revoluționare propuse. Spre exemplu, designeri UI / UX laudă ușurința de configurare și desfășurare a unui webinar, în timp ce manageri de produse digitale subliniază cum agenda live ajută la evitarea pierderii inutile de timp, crescând eficiența la nivel de companie în doar câteva zile de la implementare.

Sessions este acum disponibil – în mod gratuit accesând site-ul oficial: https://sessions.us/