Sezonul 3 din Mad Men, la TVR 1

Data: 1/08/2011 | Autor: .


Incepand de luni, 1 august, de la ora 22.00, TVR 1 va transmite cea de-a treia serie Mad Men. Cele 13 episoade continua povestea lui Don Draper si a colegilor sai din agentia Sterling Cooper.

In New York-ul anilor ’60, serialul urmareste viata si competitia acerba intre barbatii si femeile care lucreaza in agentiile de publicitate de pe Madison Avenue.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=z9fnNd_9pTk

 

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men) este un serial multipremiat inca de la lansare cu un Premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, 3 Globuri de Aur pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic, un Premiu Peabody, un Premiu al Asociatiei Producatorilor, 2 premii ale Asociatiei Scenaristilor, Premiul AFI in 2007 si 2008 pentru clasarea in Top 10 al celor mai bune programe de televiziune, Premiul BAFTA pentru Cel Mai Bun Program International.

In acest an, Mad Men a adunat 19 nominalizari la cea de 63-a editie a Premiilor Emmy ce va avea loc la Los Angeles, pe 18 septembrie.

 

Printre acestea, nominalizarile sunt pentru cea mai buna drama, cel mai bun actor si cea mai buna actrita, dar si pentru cel mai bun scenariu.