Sharp aduce in Romania ultimele modele de cuptoare cu microunde

Data: 24/05/2013 | Autor: .

sharpSharp lanseaza pe piata romaneasca doua noi cuptoare cu microunde: R-20ST-E si R-60ST-E. Ambele permit prepararea rapida a mancarii, consuma foarte putin curent electric si vin cu preturi destul de bune – 89 euro (aprox.400 lei) respectiv 109 euro (aprox.485 lei).


Noile cuptoare cu microunde Sharp vin cu carcasa de otel inoxidabil, au o capacitate de 20 de litri si dimensiuni compacte, potrivindu-se cu usurinta chiar si in cea mai mica bucatarie.

Aceste modele noi dispun de o setare de putere pe 5 niveluri, cu o valoare maxima de 800 W. Acestea sunt usor de utilizat datorita celor opt programe automate, destinate diferitelor tipuri de produse si feluri de mancare. Este posibila adaptarea puterii, cat si a timpului de gatire si preparare pe gratar (in cazul modelului R-60ST-E) la cerintele impuse de un anumit fel de mancare, pentru a va putea asigura ca alimentele au parcurs toate etapele necesare de preparare.

R-60ST_angled_open_smallCuptoarele cu microunde R-20ST-E si R-60ST-E dispun de functia Gatire Expres, care reduce durata de preparare la un minimum absolut, precum si de functia Dezghetare Expres, care dezgheata alimentele cu viteza record.

Ambele modele de cuptoare cu microunde dispun de modul economic OPRIT. Aceasta inseamna ca, in Stand-by, cuptorul consuma sub 1 W.

Noile cuptoare cu microunde completeaza o gama ampla de dispozitive deja comercializate de Sharp. Forma compacta, functiile utile si utilizarea simpla le transforma in optiunea ideala pentru clientii care pun pret pe comoditate si rapiditate in prepararea zilnica a mancarurilor.