Sharp AQUOS LED TV. Cum arata cel mai mare televizor din lume (VIDEO)

Data: 3/07/2013 | Autor: .

LC-90LE757E AQUOS LED TV

Exista o vorba: cu cat mai mare, cu atat mai bine. Sigur se aplica la televizoare! Cu aceasta deviza au pornit la drum cei de la Sharp si au adus pe piata cel mai mare televizor din lume LC-90LE757E AQUOS LED TV cu o diagonala de 90 inch, adica 228 cm. Pretul este pe masura – 60.000 lei

La o prima vedere, acest televizor enorm ofera tot ceea ce ne-am putea dori avand un ecran full LED (1.920 x 1.080 x 3) pentru o imagine in culori naturale, care prinde cu adevarat viata, prezentand un contrast bogat si o adancime de culoare care taie respiratia. Avand aproximativ 1 m 20 cm inaltime, 12 cm grosime si 64 kg (fara suport) acest televizor este totusi usor de montat si sigur face senzatie in sufragerie.1810-4565-thickbox

Noul Aquos nu este doar mare ci are si multa tehnologie inglobata, inclusiv aplicatii foarte utile (Skype Ready). Functia AQUOS NET+ ofera de asemenea acces la o multitudine de informatii prin conexiune la Internet.

Este echipat cu AquoMotion 240 astfel incat cadrele in miscare se vad foarte bine – filmele de actiune sau intrecerile sportive vor prinde viata pe acest TV.

Vine de asemenea cu o noua aplicatie de la Sharp – AQUOS Remote Lite pentru iOS si Android, care va transforma smartphone-ul intr-o telecomanda echipata cu toate functiile necesare, permitand astfel o navigare rapida si intuitiva.

Televizorul dispune de un tuner HD triplu integrat (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) si de un player media care reda fotografii, filme si muzica de pe un stick USB sau direct din reteaua de acasa.

In plus vine la pachet cu doua perechi de ochelari 3D, imaginea putand fi urmarita atat în modul 2D, cat si in modul 3D.

„Smart TV-ul nostru LED de 90 inch ofera marime, calitate imagine si functionalitati smart cum nu au mai intalnit consumatorii nostri pana acum la televizoarele LED” a declarat John Herrington, presedinte Sharp Electronics Marketing Company din America, citat de Flancointeractiv.

Totusi, pretul este destul de piperat, adica aproximativ 263 de lei pe cm. Avand in vedere ca are un consum energetic redus – clasa A++, probabil se vor economisi in timp bani la facturi.

Daca punem la socoteala faptul ca in modul Wallpaper (Tapet) permite afisarea unor imagini pe ecranul televizorului, si astfel cand televizorul este oprit nu este doar o pata neagra pe perete, ci un ecran care afiseaza imaginile preferate la o calitate foarte asemanatoare cu originalul – o pictura, o fotografie, o reproducere a unei opere de arta favorite – cu siguranta face toti banii.