Inovatie la UPC. Cum sa vezi simultan pe ecran 12 canale TV

Data: 10/07/2013 | Autor: .

telecomandaUPC Romania a lansat un serviciu interactiv denumit Zone tematice, prin intermediul caruia utilizatorii serviciilor de televiziune digitala care detin si un mediabox pot urmari simultan, intr-un singur ecran, 12 canale TV si pot alege programul care ii intereseaza direct din aplicatie.

„Studiile ne arata ca romanii isi doresc sa fie la curent cu tendintele in tehnologie, ca exista un segment bine definit, in crestere, care adopta rapid noile tehnologii. Acesti clienti cauta interactivitate, mobilitate, cauta sã economiseasca timp si sunt mereu dornici sa descopere ceva nou. Serviciul Zone tematice vine in sprijinul lor si le ofera acces simultan la 12 canale TV, precum si informatii despre emisiunile care sunt difuzate si posibilitatea de a accesa canalul care ii intereseaza direct din aplicatie, fara a-l mai cãuta in grila“, declara Bogdan Bucurei, director de management al produselor la UPC Romania, citat de Zf.

 

Serviciul interactiv dezvoltat de UPC Romania poate fi adaptat oricarui tip de continut TV – sport, filme, muzica, stiri, canale pentru copii etc. Prima varianta a aplicatiei UPC Romania este un mozaic de 12 canale documentare.