Singles Day! Reduceri spectaculoase in campania cu iz de „Black Friday” made in China

Data: 9/11/2016 | Autor: .

Singles Day! Reduceri spectaculoase in campania cu iz de „Black Friday” made in China

Dacă în Occident, Black Friday este cea mai spectaculoasă perioadă de reduceri, la chinezi, sărbătoarea shopping-ului se numeşte Singles Day, are loc pe 11 noiembrie, şi doboară, anual, toate recordurile de vânzări, relatează GadgetReport.ro

Inventată, initial, ca o sărbătoare dedicată persoanelor singure, celibatarilor, Singles Day a devenit ziua cu cele mai mari reduceri din an. Dovadă că site-urile chinezeşti au înregistrat, în 2015, vânzări de 14,3 miliarde de dolari în această zi.

Dacă sunteţi în căutare de gadgeturi ieftine de la Xiaomi, Huawei, LeEco, Cubot dar şi Asus şi Beelink, pe 11 noiembrie puteţi găsi oferte excelente de telefoane, tablete, laptopuri, drone şi smartwatch-uri pe Gearbest.com.

Campania lor se numeşte 11.11 Sales Storm şi va fi una cu reduceri  spectaculoase.

Telefonul Xiaomi MI5 va fi vandut la pretul de 274 dolari, de la 700 de dolari preţul de listă, ultrabook-ul CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC va costa 162 de dolari, faţă de 256 dolari, iar consola multimedia A95X King Android TV Box va fi vândută la numai 27 de dolari.

Ne-au mai atras atenţia aspiratorul robot ILIFE V7S Smart Robotic Vacuum Cleaner, la 140 de dolari, castile fara fir, cu Bluetooth,  Original Meizu HD50 Hi-Fi On – Ear Headphones la 55 dolari, şi laptopul Xiaomi Air 12 Laptop, o copie reuşită de MacBook, la 519.99 dolari.

Mai multe amănunte aflaţi de pe site-ul Gearbest.com

reduceri2