Siri, in centrul atentiei. O noua reclama pentru iPhone 4S

Data: 10/02/2012 | Autor: .

 Apple a lansat in SUA o noua reclama in care promoveaza ultimul sau smartphone, iPhone 4S. Interesant este faptul ca Apple insista pe promovarea aplicatiei Siri si nu spune niciun cuvant despre telefon si performantele sale.

Este o strategie interesanta, in conditiile in care, din studiile facute de in randul consumatorilor, nu toata lumea vede in iPhone 4S progresul asteptat.  Potrivit unui sondaj realizat de Retrovo si la care au raspuns 1300 de americani, 71% dintre americani afirma ca nu au fost dezamagiti de faptul ca Apple a lansat iPhone 4S, in locul generatiei a cincea, insa 47% dintre posesorii de iPhone 4 ar fi vrut un alt model fata de upgrade-ul lansat de Apple.

7% dintre consumatori ar fi vrut ca noul telefon sa fi avut un ecran mai mare, 11% s-au asteptat la un nou design, iar 17% sperau ca iPhone sa primeasca tehnologie 4G.

Foarte interesant este faptul ca 47% dintre respondentii care detin un telefon iPhone 4 s-au declarat dezamagiti de noul smartphone, 12% ar fi vrut un ecran mai mare iar 21% ar fi vrut un design modificat. Mai multe amanunte aflati de aici.

Apple a lansat noul model iPhone 4S pe 14 octombrie 2011 si a inregistrat un record de vanzari. “iPhone 4S s-a vandut in 4 milioane de unitati in primul weekend, dublu fata de versiunea iPhone 4”, a  declarat Philip Schiller, vicepresedintele Apple.