Smartphone-ul cu care Vodafone vrea sa dea lovitura!

Data: 21/06/2015 | Autor: .

Vader Lifestyle Shots

Vodafone pregateste lansarea unui telefon cu Android cu care are mari sanse sa faca furori in Romania. Lansat deja pe piata britanica, Vodafone Smart Ultra 6 vine cu specificatii de top si un pret de sub 180 de euro!

Sub brandul Vodafone Smart Ultra 6 se ascunde, de fapt, modelul ZTE Blade S6 Plus, un telefon care seamana izbitor cu iPhone 6 Plus.

Vader Lifestyle ShotsVodafone Smart Ultra 6 are un display de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 615 octa-core cu ARM Cortex-A53 si 2 GB RAM.

Telefonul are un spatiu de stocare de 16 GB, extensibil pentru microSD.

Vodafone Smart Ultra 6 are o camera de 13 Megapixeli, cu autofocus, LED flash, si o alta cameră frontală de 5 Megapixeli. Smartphone-ul, ce ruleaza Android Lollipop, beneficiaza de conexiuni 4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm si A-GPS.

Telefonul are o baterie puternica, de 3000 mAh, capabila sa ii ofere o autonomie de aproape o zi si jumatate.

Din specificatiile tehnice, Vodafone Smart Ultra 6 arata ireprosabil, iar daca pretul va fi similar celui din Marea Britanie, de 180 de euro, adica de circa 800 de lei, se anunta a fi un competitor serios, mai ales daca va fi insotit de minute si internet in oferta Vodafone.

Cel mai probabil il vom vedea in curand si in Romania.

Vader Lifestyle Shots