Smartphone-ul LG Optimus G, lansat in Romania. Vezi la ce pret (VIDEO)

Data: 21/03/2013 | Autor: .

lgLG Electronics a lansat si in Romania unul dintre cele mai performante smartphone-uri al companiei – LG Optimus G. Telefonul include noul sistem de operare Android, Jelly Bean 4.1. si are un display de 4,7 inci.

LG Optimus G poate fi achizitionat exclusiv din reteaua Orange la un pret recomandat de 189 euro (TVA inclus) impreuna cu un abonament Pantera 39. Fara abonament, pretul este de aproximativ 500 euro.

Bumseop Lee, presedinte al LG Electronics Romania, a subliniat ca LG Optimus G este cel mai puternic smartphone al companiei cu procesor Quad-Core Snapdragon S4 Pro. Noul procesor este cu 30% mai rapid fata de un quad-core normal si face posibila rularea rapida a mai multor aplicatii simultan printr-un afisaj la rezolutie inalta.

Bateria are o capacitate de intensitate ridicata de 2.100mAh, iar puterea acesteia a crescut cu 5 pana la 6 procente fata de alte baterii de aceleasi dimensiuni.

Display-ul LG HD IPS Plus Real – de 1280 x 768, 4.7 inci si rezolutie RGB este protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi, Gorilla Glass 2, si ofera cu pana la 70 de procente mai putina energie consumata comparativ cu un display care are fundal alb.

LG Optimus G incorporeaza functii ale interfetei de utilizare centrate pe utilizator, precum QSlide, QuickMemo, Dual Screen Dual Play, Live Zooming.

Cu upgrade 2013, functia Qslide permite utilizatorilor sa utilizeze mai multe aplicatii in acelasi timp, ca straturi transparente pe ecran, fata de ferestrele pozitionate alaturat. Dimensiunea, pozitionarea si transparenta ecranului Qslide pot fi ajustate dupa preferinta fiecarui utilizator. Prin adaugarea unui video player, QSlide functioneaza fara probleme cu browser-ul, aplicatiile incorporate – memo, calendar si calculator.

QuickMemo permite utilizatorilor sa scrie, sa deseneze sau sa noteze un memo cu degetele direct pe imaginea realizata pentru a fi trimisa ca atasament sau ca URL.

Dual Screen Dual Play ofera posibilitatea de a vizualiza aceeasi imagine atat pe ecranul smartphone-ului cat si pe ecranul televizorului. Mai mult, utilizatorii pot vizualiza continut diferit pe fiecare dintre cele doua display-uri, prin conexiune wireless.

Live Zooming ofera o noua experienta de vizionare a videoclipurilor si permite utilizatorilor sa mareasca imaginea in timp real, de pana la de 5 ori, fara a fi nevoie sa opreasca derularea videoclipului.

Prin functia Time Catch, camera Genius realizeaza 5 poze chiar inainte de a declansa obturatorul pentru a putea alege cea mai buna imagine care capteaza momentul. In plus, obturatorul cu activare vocala realizeaza o poza la o simpla pronuntare a cuvintelor “cheese”, “zambeste” sau “LG”.