Smarttress. Salteaua inteligentă care îţi spune dacă partenerul te înşeală

Data: 7/07/2017 | Autor: .

Smarttress saltea

Producătorul de saltele de pat Durmet a lansat un produs cu adevărat original, intitulat Smarttress. Acesta este capabil să identifice, pe baza unor senzori speciali, dacă partenerul te înşeală, relatează GadgetReport.ro

Durmet afirmă că salteaua Smarttress include un ‘Lover Detection System” care, cu ajutorul a 24 de senzori cu ultrasunete, analizează şi înregistrează activitatea fizică desfăşurată în pat.

Aplicaţia software care însoţeşte salteaua crează profilurile celor care folosesc patul „legal”, iar atunci când sesizează prezenţa unor persoane străine, trimite un mesaj pe smartphone-ul proprietarului.

app-smarttress

Spionajul merge pînă acolo încât transmite inclusiv o hartă 3D care prezintă profilul persoanei suspecte şi modul în care aceasta se mişcă în pat. Cu alte cuvinte, arată când, cum şi în ce fel se desfăşoară acţiunea sexuală de pe saltea.

Smarttress a fost lansată special pentru piaţa spaniolă, acolo unde atât bărbaţii cât şi femeile sunt cei mai infideli din lume. Detalii aflaţi de pe site-ul oficial şi din clipul video de mai jos.