SodaStream. Reclama cu Scarlett Johansson care face furori pe internet (VIDEO)

Data: 30/01/2014 | Autor: .

Sodastream

Reclama a adunat 4,7 milioane de vizualizari in 3 zile

Cunoscuta actrita de la Hollywood, Scarlett Johansson, este protagonista unei reclame devenita virala pe internet. Spotul video prezinta SodaStream, un aparat care produce bauturi racoritoare in genul celor de la Coca Cola si Pepsi.

In reclama, o vedem pe actrita preparandu-si una dintre bauturile SodaStream. Scarlett Johansson se intreaba apoi cum poate sa transforme reclama intr-un viral. Solutia gasita o vedeti in clipul video de mai jos.

Spotul video a adunat peste 4,7 milioane de vizualizari in numai trei zile de la lansarea oficiala.

Interesant este si faptul a reclama a fost respinsa de la Super Bowl 2014. Motivul? In spotul video, Scarlett Johansson isi cere scuze fata de Pepsi si Coca Cola pentru ca foloseste SodaStream. Cu alte cuvinte, pare ca ii ia la misto.

Respingerea reclamei a starnit protestele vehemente ale sefilor de la SodaStream. CEO-ul Daniel Birnbaum a declarat ca nu este nimic ilegal sa pomenesti numele concurentilor in reclame si ca are impresia ca in spatele deciziei se afla Pepsi si Coca Cola.

„De ce le e atat de frica de noi?”, se intreaba Daniel Birnbaum.

Potrivit site-ului oficial, SodaStream este liderul mondial în fabricarea şi comercializarea sistemelor de carbonatare casnice, produsele sale fiind vandute in 50 000 de magazine în 42 de ţări din întreaga lume.

În fiecare an, SodaStream pune la dispoziţia consumatorilor peste 600 de milioane de litri de băuturi carbonatate pentru mai mult de 10 milioane de clienţi din întreaga lume ceea ce o face una dintre cele mai mari companii din industria băuturilor pe plan mondial.

Povestea SodaStream a început în Marea Britanie în 1903, când Guy Gilbey (din faimoasa dinastie londoneză Gin) a inventat primul sistem de băuturi SodaStream.

Sistemele SodaStream permit consumatorilor să transforme instantaneu apa de la robinet în apă carbonatată şi în băuturi răcoritoare carbogazoase.

Siropurile SodaStream vin in mai multe variante. Cu fiecare sticlă de sirop de 500 ml vă preparaţi 12 litri de băutură acidulată.

Detalii aflati de pe site-ul oficial SodaStream.