Solutia Verbatim. Cum sa maresti viteza notebook-ului tau?

Data: 8/11/2011 | Autor: .

Verbatim a lansat o alternativa la HDD-urile interne de 2.5’’ si 3.5’’ pentru notebook-uri si calculatoare personale de tip desktop. Noul kit de actualizare cu SATA-II SSD ofera timpi de pornire mai buni, performante imbunatatite ale sistemului si aplicatiilor, rezistenta crescuta la socuri mecanice, durata bateriei pentru laptop-uri mai mare si este de asemenea complet silentios.

Noul Kit de Actualizare cu SATA-II SSD de la Verbatim este o solutie simpla pentru toti utilizatorii care doresc sa-si actualizeze sistemul actual de stocare pe hard disc la nivelul calitatii SSD. Spre deosebire de hard discuri, SSD-urile folosesc memorie flash pentru stocarea datelor.

Aceasta nu are parti mobile contribuind astfel la stabilitatea si fiabilitatea unitatii. In plus, este complet silentios si foloseste foarte putina energie. Cu ajutorul softului de clonare Acronis True Image HD si ghidului de instalare in 12 limbi, Kitul de Actualizare cu SATA-II SSD de la Verbatim permite copierea datelor si a sistemului de operare de pe hard disc pe SSD usor si in siguranta.  Reinstalarea sistemului de operare nu este necesara.

Softul de clonare Acronis True Image HD permite copierea tuturor datelor hard discului pe SSD. In plus, Kitul SSD Verbatim include si o carcasa pentru a pastra HDD-ul original sub forma unui HDD extern conectat prin USB.

Kitul este disponbil in trei variante. Una  de 64GB cu viteze de scriere de pana la 225 MB/sec si de citire de 265 MB/sec, si alte doua de 128GB si 256GB  cu viteze de scriere de pana la 225 MB/sec si de citire de 270 MB/sec.

httpv://www.youtube.com/watch?v=wlWs0O2zYc4