Noi monitoare de jocuri de la Ben Q

Data: 9/11/2011 | Autor: .

Ben Q a lansat miercuri patru noi  monitoare LED multimedia, dedicate, in principal, pasionatilor de jocuri. Gamerii pot alege intre 4 moduri de display, la un constrast dinamic de pana la 12.000.000:1.

BenQ RL2240H LED

Creat in colaborare cu producatorul de echipamente hardware pentru jocuri Zowie Gear si cu renumita echipa de Starcraft, Startale, monitorul BenQ RL2240H LED de 22” se adreseaza pasionatilor de jocuri de strategie in timp real. Acesta dispune de o serie de caracteristici speciale pentru o experienta de gaming optimizata.

Functia Black eQualizer evidentiaza detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilitatii in zonele intunecate. Datorita acestei caracteristici, jucatorul poate sa ajusteze luminozitatea ecranului evitand supra-expunerea cu niveluri de alb, avand astfel posibilitatea sa evidentieze detalii foarte importante ale luptelor pentru a obtine imagini mai profunde si un confort sporit in timpul jocului.

De asemenea, BenQ a colaborat cu echipa Starsale pentru dezvoltarea modului RTS, un mod prestabilit de redare a imaginii, ce ofera o calibrare specifica pentru jocurile de strategie in timp real. Caracteristicile Display Mode si Smart Scaling au fost create special pentru a ajusta cu usurinta preferintele utilizatorilor. Gamerii pot alege intre 4 moduri de display, de la 17” (4:3), 19” (4:3), 19”W (16:10) la 21,5”W (16:9), iar cu functia Smart Scaling pot scala manual display-ul la dimensiunea dorita.

 

BenQ XL 2420T

 Noul monitor LED BenQ XL 2420T de 24” asigura performante deosebite gamerilor pasionati de jocuri FPS (First Person Shooter). Creat  in colaborare cu legendele Counter Strike Tommy “Potti” Ingemarsson, Emil “HeatoN” Christensen, Abdisamad “SpawN” Mohamed, Michael “ahl” Korduner si Christer “fisker” Eriksson, monitorul are un timp de raspuns de 2ms si o rata de reimprospatare de 120Hz. Noul BenQ XL 2420T, 3D Ready, le ofera jucatorilor de shootere un avantaj competitiv in fata inamicilor datorita caracteristicilor incorporate. Tehnologia Black eQualizer releva detalii importante ale jocului, iar controller-ul ajuta jucatorul sa ajusteze cat mai usor setarile monitorului pentru o experienta de gaming de calitate.

EW2730- multimedia LED+VA pe 27”

 Cu un contrast nativ real de 3.000:1 si echipate cu tehnologia BenQ Senseye® Human Vision si o profunzime a culorii reala realizata pe 8 biti, noile monitoare din seria EW dispun de un design deosebit pentru a intregi experienta de vizionare a utilizatorilor.

Varful gamei EW, BenQ EW2730V VA+LED are o rata nativa a contrastului de 3.000:1, pentru imagini cu o adancime de culoare pronuntata. Contrastul dinamic de 20.000.000:1 ofera detalii importante in scenele cu luminozitate scazuta, pentru ca imaginile redate sa fie cat mai apropiate de cele reale. La capitolul conectivitate, noul EW2730V dispune de patru porturiUSBincorporate, mufa jack audio (in/out) doua porturi HDMI, conectivitate D-Sub siDVI-D, suportand astfel multiple dispozitive de gaming si semnal analog sau digital.

 

GL2750HM – 27” LED

Noul BenQ GL2750HM, cu diagonala de 27 inci si tehnologie LED, ofera un constrast dinamic de 12.000.000:1, difuzoare incorporate, conectivitateDVIsi HDMI.

Redarea scenelor de miscare este realista, iar datorita timpului de raspuns de 2 milisecunde, imaginile sunt clare, fara distorsiuni. Tehnologia BenQ Senseye® 3 Human Vision livreaza cele mai bune imagini in oricare dintre cele sase moduri presetate de vizionare: Standard, Movie, Game, Photo, sRGB si Eco.