Sony lanseaza smarthone-ul Xperia E, cu dual sim (GALERIE FOTO)

Data: 5/12/2012 | Autor: .

Sony Mobile a anuntat lansarea unui nou telefon, Xperia E. Gadgetul, cu un ecran de 3,5 inch si un procesor de 1 Ghz, va fi disponibil atât in varianta mono, cât si dual SIM (Xperia Edual), in primul trimestru al anului 2013. 

Xperia E este un smartphone compact, simplu de folosit şi are, spun cei de la Sony, un preţ accesibil (nu a fost anuntat inca oficial). Ramane de vazut.

Xperia E vine echipat un ecran de 3,5 inch cu rezolutia de 320 x 480 pixeli, un procesor de 1 Ghz si o camera de 3,2 MP. Telefonul rulează Android 4.1 Jelly Bean.

Interesant, pentru varianta dual, este ca cele doua sim-uri nu comunica independent, comutarea intre reţelele de telefonie mobilă fiind realizata cu o apăsare de buton.

Telefonul prezinta, printre altele, conectivitate Wireless DLNA pentru transfer rapid de conţinut (fotografii, filme) pe TV, tabletă şi PC, dar si funcţia HD Voice, care asigură o calitate excepţională a sunetului în timpul convorbirilor.  Funcţia de reducere a sunetelor ambientale filtrează zgomotele de fundal, pentru ca utilizatorii să poată vorbi nestingheriţi la telefon oriunde s-ar afla.

Xperia E le permite utilizatorilor să ţină sub control costurile şi consumul bateriei de 1500 mAh (detasabila). Aplicaţia de monitorizare a traficului de date îţi arată consumul de date, iar cu modul extins standby telefonul poate intra în standby de până la 4 ori.

Atunci când ecranul este în modul sleep de mai multe minute, conexiunea Wi-Fi şi traficul de date sunt dezactivate şi majoritatea aplicaţiilor vor fi inactive, pentru a reduce consumul bateriei. Cu toate acestea, funcţiile de apelare şi mesageria vor funcţiona normal. Odată ce utilizatorul atinge ecranul, toate celelalte redevin active din nou.

Xperia E vine echipat  si cu aplicaţia “WALKMAN” care include tehnologia audio xLOUD™, sunet 3D surround şi egalizator manual. Cu acces la milioane de melodii de pe serviciul cloud Music Unlimited din reţeaua Sony Entertainment, utilizatorii au şi opţiunea de a vizualiza şi trimite conţinut pe TV, tabletă şi PC prin conexiune wireless DLNA.

Xperia E va fi disponibil în culorile negru, alb, roz, iar Xperia E dual va veni în varianta negru şi auriu.