Sony PlayStation TV. Cum arata consola multimedia de 99 de dolari (VIDEO)

Data: 10/06/2014 | Autor: .

playstation-tvJaponezii de la Sony pregatesc lansarea in Europa si SUA, in aceasta vara, a consolei PlayStation TV. Impreuna cu oferta PlayStation Now, aceasta va oferi utilizatorilor posibilitatea de a juca mii de titluri de jocuri direct de pe internet si a vedea programe de televiziune pe consola de jocuri PS4.

Lansata initial pentru piata japoneza sub numele PSVita TV, consola PlayStation TV vine sub forma unui accesoriu care se conecteaza la PlayStation 4.

Gadgetul costa numai 99 de dolari si va permite utilizatorilor, in primul rand, sa exporte continutul de pe PS4 si pe un alt televizor din casa prin wireless sau prin HDMI.

PSTV da acces, totodata, si la serviciile de streaming video de pe internet, asa ca veti putea sa va jucati jocuri si sa vedeti filme si seriale.

Totul este posibil prin intermediul PlayStation Network si PlayStation Now.

PlayStation TV

Pe langa PlayStation TV, veti putea cumpara, pentru 40 de dolari, mai multe accesorii printre care Dual Shock 3, un card de memorie de 8 GB si un voucher pentru digital Lego Movie Video Game.

Ca sa intelegeti cum functioneaza PlayStation TV, urmariti demostratiile video de mai jos care prezinta PSVita TV, consola identica cu acest produs.