Sony pregateste PlayStation 4. A lansat aplicatiile pentru mobil

Data: 13/11/2013 | Autor: .

playstation-4-app

Sony a lansat aplicatiile oficiale PlayStation app pentru Android si iOS devices. Aplicatiile ofera utilizatorilor accesul la PlayStation Network de pe tablete si telefoanele mobile.

In plus, aplicatia permite clientilor PlayStation sa discute cu prietenii, sa primeasca informatii privind ultimele jocuri nou aparute si sa cumpere jocuri din PlayStation Store.playstation-4-consola

Interesant este si faptul ca aplicatia poate fi folosita ca tastatura pentru PS4.

Aplicatia este valabila in App Store si Google Play, insa nu va deveni activa decat dupa lansarea PlayStation 4, pe 15 noiembrie.

GadgetReport.ro relata, marti, ca Sony a lansat un material video in care prezinta, intr-un mod inedit, consola PlayStation 4 ce urmeaza sa ajunga in magazine pe 15 noiembrie.

Consola, prima noutate a companiei din ultimii 7 ani, vine cu un pret mai mic si o orientare agresiva catre consumatorii de jocuri video in tentativa de a concura cu succes consola Xbox One lansata recent de Microsoft.

PlayStation 4 (PS4) va avea un pret de referinta de 399 de dolari in Statele Unite, cu 20% mai mic fata de Xbox One, au afirmat directorii executivi ai Sony

Preturile PlayStation 4 variaza de la 399 de dolari in SUA la 399 de euro in Europa si 349 de lire in Marea Britanie, in timp ce Xbox One va costa 499 de dolari in SUA, 499 de euro in Europa sau 429 de lire in Marea Britanie.

In tentativa de a realiza un unboxing “altfel”, cei de la Sony reusesc mai mult sa isi parodieze singuri consola.

PlayStation 4 va veni la pachet cu 30 de zile de PlayStation Plus gratuit și 10 dolari credit în Sony Entertainment Network Wallet ce va putea fi folosit în PlayStation Store din Statele Unite, a anunțat Sony.
Cei care se abonează la serviciul Premium al Music Unlimited vor putea să-l testeze timp de 30 de zile.

PlayStation Plus este necesar pentru a putea juca titluri online de PlayStation 4, mai puțin cele free-to-play.