Sony prezinta un flash de 64 GB

Data: 26/09/2011 | Autor: .

Sony a anuntat lansarea pe piata a unei noi game de unitati de tip flash – Micro Vault Click. Acestea au capacitati de stocare de la 4 la 64GB.  

Disponibil in culorile negru (toate variantele de capacitate) sau alb (4GB/8GB/16GB), noul Micro Vault Click cu imbunatatiri vizibile ale design-ului simplificat, ofera un profil mai subtire al dispozitivului cu o lungime de numai 5,6mm.  Gadgetul beneficiaza si de un snur cu ajutorul caruia poate fi atasat cu usurinta la chei sau la telefonul mobil.

O lumina LED de 360 de grade de pe muchia dispozitivului indica utilizatorilor scrierea de date si momentul in care este sigura deconectarea unitatii flash. Sony a readus in atentie caracteristica sa unica si populara, Click, care permite utilizatorilor sa dezvaluie conectorul USB fara a fi nevoie de prelungirea carcasei si sa il protejeze atunci cand nu este utilizat.

Aplicatia de functionare pentru Micro Vault Click, disponibila pentru descarcare, include File Rescue si x – Pict Story.

Optiunea File rescue permite utilizatorilor sa recupereze date importante sterse din greseala, facand posibila recuperarea fotografiilor, a filmelor sau a fisierelor cu muzica. Aplicatia x – Pict Story  permite crearea automata a unei prezentari foto.

Modelele disponibile in prezent sunt de 4GB, 8GB, 16GB, 32GB si 64GB si au o garantie de 5 ani.