Sony retrage Cyberpunk 2077 din PlayStation Store

Data: 18/12/2020 | Autor: .

Sony va elimina Cyberpunk 2077, cel mai recent joc lansat de CD Projekt Red, de pe platforma PlayStation „până la o nouă notificare”. De asemenea, Sony va da banii  înapoi celor care au cumpărat jocul folosind PlayStation Store.

„Sony se străduiește să asigure un nivel ridicat de satisfacție a clienților, prin urmare vom începe să oferim o rambursare integrală tuturor jucătorilor care au achiziționat Cyberpunk 2077 prin PlayStation Store”, a declarat compania într-un comunicat pe site-ul său oficial.

Decizia vine după ce mulți jucători au raportat erori și probleme cu Cyberpunk 2077, în special pe consola PS4.

La începutul acestei săptămâni, CD Projekt Red a oferit rambursări pentru oricine a cumpărat jocul.

CD Projekt Red lucrează în prezent la o serie de „patch-uri” pentru joc. Primul va fi lansat în ianuarie 2021, al doilea în februarie.

Potrivit CD Projekt Red, aceste patch-uri vor aborda cele mai importante probleme ale jocului.

Între timp, Cyberpunk 2077 a stabilit un nou record pe platforma Steam. A devenit jocul cu cel mai mare număr de jucători simultan, de 1,05 milioane. Precedentul record era stabilit de Fallout 4, de 472.962 de jucători, și data din 2015.

Cyberpunk 2077 a devenit jocul cu cei mai mulți utilizatori din 2020, depășind Counter-Strike , Pub-G și Dota-2 . Lansarea a fost atât de spectaculoasă încât a dus la blocarea platformei Steam.