Sony SmartBand 2. Cum arată nouă brăţară inteligentă

Data: 21/08/2015 | Autor: .

Sony SmartBand 2-gadgetreport

 

Japonezii de la Sony au lansat a doua generaţie a brăţării inteligente SmartBand. Gadgetul permite monitorizarea activităţilor zilnice şi preia alertele de pe telefonul mobil.

Sony SmartBand 2Sony SmartBand 2 aduce drept principală noutate faţă de prima versiune un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac.

În rest, brățara oferă toate facilităţile devenite standard pe această piaţă, de la afişarea alertelor de pe telefon (mesaje, email, etc.) prin cele trei LED-uri RGB, la monitorizarea activităţilor fizice (pedometru, calorii consumate, măsurarea ritmului cardiac).

Sony SmartBand 2 oferă alertele inclusiv prin vibraţii şi este rezistentă la apă şi praf, graţie certificării IP68. Gadgetul include Bluetooth 4.0 Low Energy, NFC, port microUSB şi este compatibilă cu gadgeturile care rulează Android 4.4 KitKat și iOS 8.2 şi versiunile software superioare.

Gadgetul are o baterie de 58 mAh cu autonomie de până la 2 zile în mod normal, 5 zile în mod STAMINA sau 10 ore cu senzorul de măsurare a ritmului cardiac activat.

Sony SmartBand 2 va fi disponibilă în magazine din luna septembrie a acestui an la un preț de aproximativ 119 euro. Mai multe detalii aflati de pe site-ul oficial